Nieuws

Gouda, 5 april 2013

CIM med kiest voor Formex Medical als dealer voor ophangsystemen

Formex Medical is door CIM med aangewezen als dealer in Nederland. CIM med is een Duitse fabrikant van ophangsystemen voor toepassing in medische omgevingen.

Ophangsystemen zorgen voor een flexibele montage van werkplekken of terminals. Het systeem maakt dat deze werkplekken eenvoudig in positie verstelbaar zijn. Met een hygiŽnisch ontwerp en een antimicrobiŽle coating zijn de ophangsystemen van CIM med specifiek ontworpen voor het gebruik in zorgomgevingen en geschikt voor medische ruimtes.

Statutair directeur Anita Mahtabsing van Formex Medical is blij met de nieuwe samenwerking. "De ophangsystemen van CIM med blinken uit in kwaliteit, duurzaamheid en hygiŽnisch ontwerp, de voornaamste eigenschappen waarop wij onze producten selecteren. Ze sluiten daarom naadloos aan op ons bestaande assortiment. Daarnaast beschikt CIM over een zeer compleet aanbod, met een stijlvol vormgegeven oplossing voor elke toepassing. Met bevestigingsmethoden voor muur, plafond, montagepaal of rails zijn ze bovendien compatibel met alle gangbare ziekenhuisstandaarden."

Gevraagd naar het onderscheidend karakter van de producten antwoordt Manuela Loibl, algemeen directeur van CIM med: "Onze producten worden overal verkocht waar kwaliteit het belangrijkste selectiecriterium is. In vergelijkende testen wordt er door klanten altijd voor de CIM-oplossing gekozen en met goede redenen: onze producten bieden volledige kabelintegratie, zijn snel en eenvoudig schoon te maken, voorzien van 5 jaar garantie en voldoen aan de hoogste veiligheidstandaard op de markt."

Meer informatie:

http://www.formex-medical.nl/index.php?search=CIM

Over Formex Medical

De beste IT-oplossingen voor de zorg. Dat is Formex Medical in een notendop. Of het nu gaat om een medische PC of om de inrichting van een digitale OK. Wij combineren onze IT-kennis en ervaring met een passie voor zorginnovatie. De zorg gaat ons tenslotte allemaal aan en daarom geeft het ons elke keer dat wij onze bijdrage leveren weer ontzettend veel voldoening.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Juni 2020

Nieuwsbrief Juni 2020 - Eindelijk, zomervakantie!
Dementie en robots, een logische combinatie?
Neop. De nieuwe carts van Praticima.
Ons serviceportaal is vernieuwd
De bal gaat weer rollen in De Kuip
Help jij ons met onze nieuwe website?

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids