Oplossingen

Digitale OK

Bij de inrichting van operatiekamers wordt steeds meer gebruik gemaakt van digitale technieken. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om opnamen te maken van operaties en kan het patiëntdossier eenvoudig tijdens de operatie digitaal geraadpleegd worden. Tevens is het mogelijk om al deze beelden en gegevens in het gehele ziekenhuis beschikbaar te maken met behulp van het ziekenhuisnetwerk.

Bij de inrichting van een digitale operatie kamer kan niet gesproken worden van een standaard oplossing. Iedere instelling heeft haar eigen specifieke eisen en wensen. Daarom wordt er altijd in nauw overleg met de betrokken specialisten samengewerkt zodat het eindresultaat gelijk staat aan de ideale situatie.

Bij de inrichting van een digitale operatie kamer wordt altijd gehandeld naar de geldende normen en procedures. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld NEN-normeringen. Wij hebben belangrijke samenwerkingsverbanden om er voor te zorgen dat wij aan alle kwaliteitseisen kunnen voldoen.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Juni 2020

Nieuwsbrief Juni 2020 - Eindelijk, zomervakantie!
Dementie en robots, een logische combinatie?
Neop. De nieuwe carts van Praticima.
Ons serviceportaal is vernieuwd
De bal gaat weer rollen in De Kuip
Help jij ons met onze nieuwe website?

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids