Nieuws

Gouda, 17 juni 2010

Eerste medisch gecertificeerde Thin Client computer in Nederland

Formex Medical introduceert in Nederland de éérste medisch gecertificeerde Thin Client computer. Formex Medical is leverancier van de medische lijn van AAEON. Industrieel PC producent AAEON ontwikkelt al jarenlang producten speciaal voor de medische markt en onlangs introduceerde zij de ONYX-192.

De ONYX-192 is een 19 inch panel PC met een diepte van slechts 69 mm. De machine is gebaseerd op de Intel Pentium M processor lijn en is volledig fanless. Het is de éérste Thin Client ter wereld die medisch gecertificeerd is en dus voldoet aan de strikte veiligheidsnormeringen voor gebruik op de Intensive Care en in operatiekamers. Het compacte ontwerp en de verschillende I/O poorten zorgen ervoor dat het systeem flexibel ingezet kan worden Het systeem is ook verkrijgbaar in een 17 inch uitvoering, de ONYX-172.

Over Formex Medical

De beste IT-oplossingen voor de zorg. Dat is Formex Medical in een notendop. Of het nu gaat om een medische PC of om de inrichting van een digitale OK. Wij combineren onze IT-kennis en ervaring met een passie voor zorginnovatie. De zorg gaat ons tenslotte allemaal aan en daarom geeft het ons elke keer dat wij onze bijdrage leveren weer ontzettend veel voldoening.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Juni 2020

Nieuwsbrief Juni 2020 - Eindelijk, zomervakantie!
Dementie en robots, een logische combinatie?
Neop. De nieuwe carts van Praticima.
Ons serviceportaal is vernieuwd
De bal gaat weer rollen in De Kuip
Help jij ons met onze nieuwe website?

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids