Nieuws

Ook Erasmus MC kiest voor medische Panel PCís van Formex Medical!
Via het Europese aanbestedingstraject ĎMedisch Veilige Werkstationsí heeft het Erasmus Medisch Centrum gekozen voor de aanschaf van tenminste 300 Onyx ZEUS panel PCís. Daarnaast heeft het Erasmus MC ook gekozen voor onze MedPC, een krachtige medische box PC. Formex Medical zal zorgdragen voor de levering, service en indien nodig de installatie van de machines. Wij zijn trots dat wij als beste aanbieder uit de bus zijn gekomen en zijn verheugd om deel uit te mogen maken van dit mooie project.

Commercieel directeur Arno Jankie is opgetogen en benadrukt het belang dat ziekenhuizen hebben bij een openbare aanbesteding. ďWij zijn blij dat, na het UMC Utrecht, ook het Erasmus MC voor onze panel PCís heeft gekozen. Het bevestigt wat ons betreft de effectiviteit van een Europese aanbesteding: het geeft aanbieders gelijke kansen waarbij uiteindelijk de beste oplossing voor de klant komt bovendrijven. Wij hopen dan ook dat meer universitaire ziekenhuizen dit voorbeeld zullen volgen en bij toekomstige projecten zullen kiezen voor een openbare aanbesteding.Ē

Over de Onyx ZEUS
De ZEUS is een medisch gecertificeerde panel PC met een stijlvolle vormgeving en krachtige prestaties. De machine is geschikt voor het gebruik in K2/K3 ruimtes. Het volledig platte oppervlak maakt dat de panel eenvoudig schoon te maken is, wat een belangrijke bijdrage levert aan de hygiŽne op de zorgplek.

Met de Onyx ZEUS machines zetten wij in 2013 een nieuwe standaard op het gebied van medische panel PCís. Met zijn innovatieve kenmerken werd de ZEUS enthousiast ontvangen en groeide hij in korte tijd uit tot de best verkochte medische panel PC op markt. Bovendien wonnen wij met de ZEUS-247S de publieksprijs van de Zorg & ICT innovatie award! Voor ons een belangrijk signaal dat innovatief ontwerp wordt gewaardeerd en de bevestiging dat onze focus op innovatie aansluit op de wensen van de markt.

Persbericht: Erasmus Medisch Centrum bestrijdt bacteriŽn op touchscreens

Het Erasmus Medisch Centrum heeft, als eerste ziekenhuis in de wereld, alle nieuwe Onyx Zeus medische computers met touchscreen voorzien van een screen protector met antibacteriŽle werking. De producent is Craytech, die de antibacteriŽle schermfolie onder de naam SaniFilm op de markt brengt.

Lees verder

Op ons blog: Wat maakt een goede medische PC?

Aan Panel PCís die worden gebruikt in medische omgevingen, zoals de operatiekamer, Intensive Care of verkoever, worden in het kader van patiŽntveiligheid strenge eisen gesteld. Hoewel alle fabrikanten van medische PCís aan deze normen zeggen te voldoen bestaat er een groot onderscheid in kwaliteit tussen machines op de markt. Niet alle medische PCís zijn ook vanaf de basis ontworpen met het oog op medische toepassingen. Hoe belangrijk is dit? Wat maakt nu eigenlijk een goede medische PC? En waar moet je op letten bij het maken van een keuze?

Lees verder

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief December 2019

Nieuwsbrief December 2019 - Fijne Feestdagen, Een decemberverhuizing, Vreemde talen? Een eitje met Travis, Op ons blog: Een duik in het Internet der Dingen, Hoe hygiŽnisch is een wandarm?, Ons Experience Center krijgt vorm

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids