Nieuws

Gouda, 28 februari 2013

Formex Medical introduceert meest complete lijn medische toetsenborden

Formex Medical is onlangs aangewezen als distributeur in de Benelux voor Craytech, een fabrikant van medische producten. Hiermee doet Craytech zijn intrede op de Europese markt. Onder de Sanikey productnaam voert Craytech een complete lijn medische toetsenborden en muizen in verschillende varianten, met zowel bedrade als draadloze modellen.

De medische toetsenborden kenmerken zich doordat de behuizing volledig is afgedicht. Dit maakt ze stof- en waterdicht. Daarnaast beschikken ze over een antibacteriŽle coating en zijn ze te reinigen met de meest gangbare schoonmaakmiddelen in ziekenhuizen.

Mevr. A. Mahtabsing, directrice van Formex Medical, ziet de producten als een aanwinst voor het assortiment: "Tot op heden was er nog niet zoín complete lijn van medische invoerapparatuur op de markt. De Sanikey productlijn brengt bovendien een aantal interessante vernieuwingen. Zo zijn we hiermee de eerste die een medisch trackpad en een medische lasermuis aanbieden."

De samenwerking tussen Craytech en Formex Medical is tot stand gekomen vanwege een gedeelde marktvisie. Zo zegt A. Jankie, directeur van Craytech: "Formex Medical is een professionele partij die onze focus deelt op patiŽntveiligheid en hygiŽne. Wij zien in hen de juiste partner om onze producten in de Benelux te introduceren."

Formex Medical zal de Sanikey producten presenteren op de Zorg & ICT 2013. Deze beurs vindt plaats van 13 t/m 15 maart in de Jaarbeurs Utrecht (stand E019, hal 10).

Meer informatie:

http://www.formex-medical.nl/index.php?search=SANIKEY

Over Formex Medical

De beste IT-oplossingen voor de zorg. Dat is Formex Medical in een notendop. Of het nu gaat om een medische PC of om de inrichting van een digitale OK. Wij combineren onze IT-kennis en ervaring met een passie voor zorginnovatie. De zorg gaat ons tenslotte allemaal aan en daarom geeft het ons elke keer dat wij onze bijdrage leveren weer ontzettend veel voldoening.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Juni 2020

Nieuwsbrief Juni 2020 - Eindelijk, zomervakantie!
Dementie en robots, een logische combinatie?
Neop. De nieuwe carts van Praticima.
Ons serviceportaal is vernieuwd
De bal gaat weer rollen in De Kuip
Help jij ons met onze nieuwe website?

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids