Nieuws

Gouda, 13 maart 2013

Formex Medical verkozen tot distributeur voor MioCARE tablets

Mio, onderdeel van Mitac International, heeft Formex Medical verkozen tot distributeur in Nederland voor de nieuwe voor gezondheidszorgomgevingen ontwikkelde MioCARE tablets. Deze mobiele computers zijn ontworpen om patiëntgegevens aan het bed te brengen en worden dan ook veel gebruikt voor EPD toepassingen.

Waar andere medische tablets een focus op robuustheid hebben richt MioCARE zich met zijn tablets juist op handzaamheid, mobiliteit en toepasbaarheid. De apparaten zijn voorzien van een 6" multi touch scherm en camera’s aan de voor en achterkant. Ze zijn verkrijgbaar met een geïntegreerde 1D/2D barcodescanner. Ze zijn met alcoholhoudende middelen te desinfecteren en beschikken over geavanceerde vergrendelingmethoden om de dataveiligheid te bewaken.

Mevr. A. Mahtabsing, statutair directeur van Formex Medical, spreekt enthousiast over de MioCARE tablets: “De Mio productlijn onderscheidt zich op verschillende fronten van andere medische tablets. Het zakformaat, de geïntegreerde barcodescanner en de dataveiligheid maken het product compleet en bij uitstek geschikt voor zorgtoepassingen.”

Mike West, VP Operations bij Mio zegt het volgende over de lancering: “Met deze nieuwe productlijn, gebaseerd op twee jaar van productontwikkeling in samenwerking met de gezondheidszorg, stappen wij in een voor ons nieuwe industrie, met de potentie om een aanzienlijk verschil te maken voor de gezondheidszorg. MioCARE tablets zijn uitgerust met verschillende functies die niet eerder in tablets te vinden waren.”

Formex Medical zal de MioCARE tablets presenteren op de Zorg & ICT 2013. Deze beurs vindt plaats van 13 t/m 15 maart in de Jaarbeurs Utrecht (stand E019, hal 10).

Meer informatie:

http://www.formex-medical.nl/?search=MIOCARE

Over Formex Medical

De beste IT-oplossingen voor de zorg. Dat is Formex Medical in een notendop. Of het nu gaat om een medische PC of om de inrichting van een digitale OK. Wij combineren onze IT-kennis en ervaring met een passie voor zorginnovatie. De zorg gaat ons tenslotte allemaal aan en daarom geeft het ons elke keer dat wij onze bijdrage leveren weer ontzettend veel voldoening.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Juni 2020

Nieuwsbrief Juni 2020 - Eindelijk, zomervakantie!
Dementie en robots, een logische combinatie?
Neop. De nieuwe carts van Praticima.
Ons serviceportaal is vernieuwd
De bal gaat weer rollen in De Kuip
Help jij ons met onze nieuwe website?

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids