Nieuws

Gouda, 7 maart 2014

Formex Medical wint aanbesteding Erasmus MC voor 300+ medische PC’s

Als uitkomst van het Europese aanbestedingstraject ‘Medisch Veilige Werkstations’ kiest het Erasmus Medisch Centrum voor de aanschaf van tenminste 300 Onyx ZEUS panel PC’s. Formex Medical draagt zorg voor de levering, service en indien nodig de installatie van de machines.

Eind 2012 won Formex Medical met de ZEUS ook al de Europese Aanbesteding van het UMCU Utrecht. Hiermee heeft het bedrijf de twee grootste aanbestedingen voor medische PC’s van de afgelopen jaren binnen gehaald: samen gaat het om meer dan 620 specialistische machines. Medische PC’s zijn specifiek ontworpen voor het gebruik in medisch kritische ruimtes zoals operatiekamers en intensive care units en voldoen aan strikte veiligheidnormen.

Arno Jankie, commercieel directeur bij Formex Medical, is opgetogen en benadrukt het belang dat ziekenhuizen hebben bij een openbare aanbesteding. “Wij zijn blij dat, na het UMC Utrecht, ook het Erasmus MC voor onze panel PC’s heeft gekozen. Het bevestigt wat ons betreft de effectiviteit van een Europese aanbesteding: het geeft aanbieders gelijke kansen waarbij uiteindelijk de beste oplossing voor de klant komt bovendrijven. Wij hopen dan ook dat meer universitaire ziekenhuizen dit voorbeeld zullen volgen en bij toekomstige projecten zullen kiezen voor een openbare aanbesteding.”

Meer informatie:

http://www.formex-medical.nl/europese-aanbesteding-erasmus-mc.html

Over Formex Medical

De beste IT-oplossingen voor de zorg. Dat is Formex Medical in een notendop. Of het nu gaat om een medische PC of om de inrichting van een digitale OK. Wij combineren onze IT-kennis en ervaring met een passie voor zorginnovatie. De zorg gaat ons tenslotte allemaal aan en daarom geeft het ons elke keer dat wij onze bijdrage leveren weer ontzettend veel voldoening.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Juni 2020

Nieuwsbrief Juni 2020 - Eindelijk, zomervakantie!
Dementie en robots, een logische combinatie?
Neop. De nieuwe carts van Praticima.
Ons serviceportaal is vernieuwd
De bal gaat weer rollen in De Kuip
Help jij ons met onze nieuwe website?

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids