Nieuws

Gouda, 4 december 2012

Formex Medical wint Europese aanbesteding voor 320 Panel PCs

Formex Medical uit Gouda is eind november 2012 als winnaar uit de bus gekomen bij het grootste Europese aanbestedingstraject voor medische Panel PCs van de afgelopen jaren. Het UMC Utrecht heeft de keuze gemaakt voor de aanschaf van tenminste 320 Panel PCs uit de ultramoderne nieuwe Onyx ZEUS-serie. Formex Medical zal tevens het onderhoud voor deze machines voor zijn rekening nemen.

De keuze is gevallen op deze panels vanwege de aantrekkelijke combinatie van prijs en krachtige prestaties. Directeur Anita Mahtabsing is verguld dat de keus op Formex is gevallen. "Wij zijn ervan overtuigd dat we met de ZEUS-serie de meest innovatieve medische Panel PC op de markt hebben en zien in de keuze van het UMC de bevestiging hiervan. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij met onze machines als beste aanbieder uit de bus zijn gekomen."

Meer informatie:

http://www.formex-medical.nl/europese-aanbesteding.html

Over Formex Medical

De beste IT-oplossingen voor de zorg. Dat is Formex Medical in een notendop. Of het nu gaat om een medische PC of om de inrichting van een digitale OK. Wij combineren onze IT-kennis en ervaring met een passie voor zorginnovatie. De zorg gaat ons tenslotte allemaal aan en daarom geeft het ons elke keer dat wij onze bijdrage leveren weer ontzettend veel voldoening.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Juni 2020

Nieuwsbrief Juni 2020 - Eindelijk, zomervakantie!
Dementie en robots, een logische combinatie?
Neop. De nieuwe carts van Praticima.
Ons serviceportaal is vernieuwd
De bal gaat weer rollen in De Kuip
Help jij ons met onze nieuwe website?

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids