Over ons
MVO

De beste medische ICT-oplossingen van vandaag? Die vindt u bij ons. Dat is mooi, maar voor ons is dat niet genoeg. Wij werken ondertussen hard aan de beste oplossingen van morgen.Technologie is tenslotte voortdurend in beweging en dat gaat in een sneltreinvaart. Steeds komen er spannende nieuwe technologieŽn bij. Deze staan aan de basis van de producten van morgen. En die gaan de zorg op zijn kop zetten, daar zijn we van overtuigd.

In ons innovatielab testen we met deze nieuwe technologieŽn. Robots bijvoorbeeld. Virtual en Augmented Reality. Of nanotechnologie, Big Data en eHealth-oplossingen. We verkennen waar de kansen en de grenzen liggen. Hoe deze nieuwe technologieŽn kunnen worden ingezet om de zorg te verbeteren.

En hebben we iets gevonden? Dan beginnen we met bouwen aan een mooi product of oplossing. Om er vervolgens eindeloos aan te sleutelen. Net zolang tot iedereen er gelukkig van wordt. Wie weet, misschien vindt het tegen die tijd wel de weg naar uw zorginstelling.

Producten die ons leven beter maken beginnen met een nieuwsgierige geest en de wil om te innoveren. In het Formex Innovatielab laten we onze nieuwsgierigheid de vrije loop en planten we onze ideeŽn. Het is de tuin waarin de zorg van morgen tot bloei komt!


Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Januari 2021

Nieuwsbrief Januari 2021 - De allerbeste wensen!
Een nieuw coronajaar
Veilig wonen met Formex Telecare
Kerstfeest in lockdown
Je bent pas ?cht mobiel met de Onyx MD116

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
Whatsapp: +31 642 454 358
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids