Over ons
MVO

De beste medische ICT-oplossingen van vandaag? Die vindt u bij ons. Dat is mooi, maar voor ons is dat niet genoeg. Wij werken ondertussen hard aan de beste oplossingen van morgen.Technologie is tenslotte voortdurend in beweging en dat gaat in een sneltreinvaart. Steeds komen er spannende nieuwe technologieŽn bij. Deze staan aan de basis van de producten van morgen. En die gaan de zorg op zijn kop zetten, daar zijn we van overtuigd.

In ons innovatielab testen we met deze nieuwe technologieŽn. Robots bijvoorbeeld. Virtual en Augmented Reality. Of nanotechnologie, Big Data en eHealth-oplossingen. We verkennen waar de kansen en de grenzen liggen. Hoe deze nieuwe technologieŽn kunnen worden ingezet om de zorg te verbeteren.

En hebben we iets gevonden? Dan beginnen we met bouwen aan een mooi product of oplossing. Om er vervolgens eindeloos aan te sleutelen. Net zolang tot iedereen er gelukkig van wordt. Wie weet, misschien vindt het tegen die tijd wel de weg naar uw zorginstelling.

Producten die ons leven beter maken beginnen met een nieuwsgierige geest en de wil om te innoveren. In het Formex Innovatielab laten we onze nieuwsgierigheid de vrije loop en planten we onze ideeŽn. Het is de tuin waarin de zorg van morgen tot bloei komt!


Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief November 2019

Nieuwsbrief November 2019 - CareScreen: Next Level Patient Infotainment en Voeding
Wethouders op de koffie
Nieuw: de Onyx Mate-2205
Wat wil jij graag zien in ons Experience Center?
De juiste kar voor elke stap in het medicatieproces
Een update vanuit Tulip Garden
Priyantha stelt zich voor

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Rijsselseweg 1, 2803 PZ, Gouda

Bezoekadres:
Formex Medical
Rijsselseweg 1
2803 PZ Gouda
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids