Formex Medical

Nieuwsbrief - Augustus 2010

C.O.W.S. (Computers on Wheels)

De processen in de zorg worden continu verbeterd om de kans op fouten te reduceren. De zorg aan het bed, waarbij direct de patiëntgegevens kunnen worden geraadpleegd en bijgewerkt, is daarvan een voorbeeld. We constateren dat C.O.W.S in toenemende mate worden ingezet om dit proces zowel effectief, efficiënt als veilig te faciliteren.

Formex Medical is leverancier van medische carts (ook wel C.O.W.S of medicijnwagens genoemd) van het merk Howard. Veel organisaties hebben inmiddels een demomodel gereserveerd.

Wilt u meer informatie over de medische carts? Dat kan, want Formex Medical organiseert namelijk vrijblijvende informatiedagen. Tijdens deze informatiedagen kunt u kennismaken met elke type medische cart en er, eventueel samen met branchegenoten, ervaring mee opdoen. Wij kunnen u vertellen hoe goed deze carts zijn maar u weet het pas echt als u de carts zelf in handen heeft gehad.

Wist u dat u uw C.O.W. geleverd kunt krijgen in uw eigen kleur, logo of andere opdruk?*
Bijvoorbeeld om uw C.O.W. op te vrolijken met kleurrijke karakters voor de kinderafdeling.
*Bij afname van 25 stuks gratis

Onyx medische Panel PC (22 inch wide screen)

In de nieuwsbrief van juli kondigden wij reeds de lancering aan van de Onyx-2122. Medische wide screen Panel PC. Inmiddels blijkt er veel vraag te zijn naar deze PC.

Kenmerkend is de slanke, strakke vormgeving die hand in hand gaat met uitstekende prestaties en veiligheid. Deze fanless pc is voorzien van Core TM 2 Duo ULV processoren. De pc heeft een zeer hoge lichtopbrengst en is voorzien van een full HD breedbeeld TFT paneel. Ook kan gekozen worden voor resistive touchscreens. Deze pc ondersteunt tevens de Windows Embedded varianten waardoor deze ook als thin client ingezet kan worden. Vanzelfsprekend voldoet deze nieuwe medische panel aan strikte medische normen: CE/FCC Class B, UL 60601-1, EN 60601-1 & IP65 (Frontpanel)



EREADER ACTIE

Ter introductie van de Onyx 2122 houdt Formex Medical in september 2010 een actie.

Bij de aanschaf vanaf 10 Panel PC’s wordt een eReader ter beschikking gesteld.

Formex Medical, uw totaalleverancier voor medische ICT producten, diensten en oplossingen.

ONE STOP SHOP

Jelmer Wesemann stelt zich voor


Jelmer Wesemann
jelmer@formex-medical.nl

Sinds april is Jelmer Wesemann in dienst bij Formex Medical. In deze nieuwsbrief stelt hij zich kort aan u voor.

Ik ben getrouwd met Jacqueline en ik ben vader van een zoon en een dochter. Wij wonen met veel plezier in Barendrecht. In mijn vrije tijd houd ik mij naast het gezin onder meer bezig met muziek, sport en managementontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat mensen het verschil maken en dat iedere collega een toegevoegde waarde kan (zou moeten kunnen) bijdragen. Mijn persoonlijke interesse en opleidingen op het gebied van personeel, arbeid en organisatie ligt hier mede aan ten grondslag. Met 12 jaar managementervaring in diverse I(C)T beheer omgevingen zal ik mijn kennis en vaardigheden bij Formex inbrengen om de kwaliteit te borgen en waar nodig te verbeteren. Het belang van de klant is daarbij het uitgangspunt.

Organisatie

Met meer dan 15 jaar ervaring staan het Sales- en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.
Wilfred van Deurzen, Martijn Hollemans, Anand Chotkan en Jelmer Wesemann zijn uw Sales aanspreekpunten.

tel: 0182 379 377 - fax: 0182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

Demo / Proefplaatsing

Formex Medical biedt voor veel van haar producten een demo en/of een proefplaatsing aan. Klik hier als u daar interesse in heeft.




Iets interessants gelezen? Stuur deze nieuwsbrief dan door naar uw collega's!
Klik hier om u ook aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten!