Nieuwsbrief - Augustus 2015
Editie 64

Zomervakantie!

Heerlijk, die zomervakantie. In de meeste regio's van het land kunnen we er nog even van genieten. Maar of u nu nog ligt te zonnen op een tropisch strand of al weer met hernieuwde energie aan het werk bent, wij hopen dat u een geweldige tijd achter de rug heeft.

In deze vakantiemaand houden wij onze nieuwsbrief luchtig en misschien iets minder diepgaand dan u van ons gewend bent. Daarnaast kan het zijn dat u een onderwerp twee keer voorbij ziet komen. Dit doen we omdat we niet willen dat u door uw vakantie iets mist. Wij begrijpen tenslotte ook dat u op uw vakantiebestemming wel iets anders te doen heeft. Kortom, veel plezier en hopelijk tot snel!

Uitgelicht: de carts van CIMmed

Medische carts zijn vaak geweldig geavanceerd en dat is wel zo prettig. Maar niet altijd, want geavanceerd betekent ook duur. En zwaar. En is al die technologie wel overal nodig? Het lijkt ons van niet, daarom hebben wij met de CIMmed carts een stijlvol en betaalbaar alternatief. Speciaal voor die plekken waar een eenvoudige cart ook volstaat.

De CIMmed cart is in de basis eenvoudig maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is in feite een cart die u met de talloze accessoires volledig zelf vormgeeft. Met een laptop of Onyx Venus is de CIMmed cart een eenvoudige, lichte COW die weinig ruimte inneemt. Toetsenbord, bloeddrukmeter of naaldenemmer erbij? Het kan allemaal eenvoudig aan de cart bevestigd worden. Onze medewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. En zoekt u een accessoire die nog niet bestaat? Dan maken we deze gewoon voor u op maat. Zo is onze service.


De Formex MEDICA Tour 2015

Elk jaar bezoeken wij de MEDICA om alle innovaties in de zorg op de voet te volgen. Afgelopen jaar deden wij dit voor het eerst samen met een enthousiaste groep klanten. Dit is ons erg goed bevallen. Het was een gezellige, leerzame dag waarop we veel leuke reacties hebben ontvangen. Alle reden dus om het dit jaar te herhalen!

Wij bezoeken de MEDICA dit jaar op woensdag 18 november en zouden het leuk vinden als u met ons meegaat. Wij verzorgen de reis naar Düsseldorf, uw toegang tot de beurs en de lunch. Op de beurs bent u vrij om uw eigen dag in te delen. Zo kunt u het maximale uit uw bezoek halen.

Wilt u samen met ons de grootste zorgbeurs van Europa bezoeken? Laat het ons weten via uw accountmanager of stuur ons een e-mail. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of er nog plek is in onze MEDICA-bus!

Gebruikt u onze installatieservice al?

Gebeurt het u wel eens dat u een oplossing bestelt maar een bouwpakket geleverd krijgt? De montage van systemen kan vervelend en tijdrovend werk zijn, zeker wanneer u het voor het eerst doet. En zeg nu zelf, u kunt uw tijd toch beter besteden dan aan het puzzelen met handleidingen?

Heeft u hier geen zin in? Dan kunt u altijd een beroep doen op onze installatieservice. Wij hebben monteurs die ervaren zijn met al onze producten, of het nu gaat om de montage van een ophangsysteem of om het inbouwen van een PC in een COW. Wij nemen u het vervelende werk graag uit handen. Snel, zorgvuldig en met oog voor detail. Zodat u nergens omkijken naar heeft.

Juich mee in de Kuip: de seizoenstart

Aan de selectie van Feyenoord is de afgelopen weken flink gesleuteld. Naast Dirk Kuyt zijn dit seizoen bijvoorbeeld ook Botteghin, Elia en Kramer in de Kuip bewonderen. Kramer maakte afgelopen zondag al een droomdebuut met een beslissende treffer tegen SC Cambuur. Dat belooft wat!

De nieuwe Feyenoord-voorhoede zal zich in de komende weken pas echt kunnen bewijzen want met wedstrijden tegen Vitesse en PSV wacht ze een loodzwaar programma. Wilt u het vernieuwde Feyenoord graag in actie zien? Of spelen ze juist tegen uw favoriete club? Wij nodigen u graag uit om samen met ons een wedstrijd te bezoeken. Vraag aan uw accountmanager of er nog plekken beschikbaar zijn.

Wist u dat ...

... de Amerikaanse FDA een epilepsiemedicijn heeft goedgekeurd dat uit een 3d-printer komt? De geprinte tablet lost veel sneller op en is daarom in tegenstelling tot het traditionele medicijn geschikt om met water in te nemen. 3d-printen verzekert bovendien dat elke tablet exact dezelfde dosering bevat. Meer lezen over 3d-printen in de zorg? Kijk dan eens op ons blog.

Organisatie

Met meer dan 15 jaar ervaring staat ons sales en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.

tel: +31 182 379 377
fax: +31 182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

Wilfred van Deurzen Rene Cramer Martijn Hollemans
Anand Chotkan Priscilla Gonçalves Jolieke Versluis