Formex Medical

Nieuwsbrief - December 2010
Fijne feestdagen en een gezond 2011

De medewerkers van Formex Medical wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2011 toe.
Wij bedanken al onze relaties voor de succesvolle samenwerking in 2010 en we hopen op een even succesvol 2011.


Vanzelfsprekend zijn we in 2011 weer aanwezig op de Zorg en ICT beurs in Utrecht. De voorbereidingen zijn al in volle gang en wij hopen u te mogen begroeten op stand 08.A046.

Hygiëne steeds belangrijker


In de zorg speelt hygiëne een belangrijke rol. Steeds meer zorginstellingen zoals: Ziekenhuizen, huisartsen, tandartsen en tehuizen worden zich hier bewuster van. Zo zien wij bijvoorbeeld aan de grote interesse van tandartspraktijken voor onze producten dat er ook in deze branche een groeiend besef is van het belang van hygiëne.

Formex Medical houdt de veranderingen in de zorg scherp in de gaten. Richtlijnen en regelgeving zijn continu in beweging.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met één van onze accountmanagers om deze veranderingen te bespreken? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0182 379 377 of per e-mail info@formex-medical.nl

Partnership met Barco

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Formex Medical een partnership is aangegaan met Barco. De schermen van Barco staan sinds jaar en dag bekend om hun kwaliteit, robuustheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onderbouwd met het gegeven dat Barco toonaangevend is als leverancier van medische schermen in Nederland en Europa.

Voor u als klant betekent dit dat u bij ons kunt kiezen uit een nog uitgebreider assortiment medische schermen. Wij verwachten veel van deze samenwerking.


Medigenic toetsenborden en muizen




Formex Medical is de eerste officiële distributeur van de Benelux voor medische toetsenborden van Esterline Medigenic. De toetsenborden van Esterline behoren tot de internationale top en hebben diverse prijzen gewonnen. Medische toetsenborden zijn hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken, hypoallergeen, latexvrij, waterdicht en prettig in gebruik.

Niet alleen is dit toetsenbord ontwikkeld in samenwerking met universiteiten en ziekenhuizen in Engeland, in oktober 2009 won het ook een prijs voor het best ontworpen medische product. Het toetsenbord is in enkele seconden schoon te maken zonder dat het afgekoppeld hoeft te worden.

Uitgelicht: Hi-Pinnacle

Twee formaten
Wij begrijpen de diversiteit en voortdurend veranderende eisen van de zorg. Daarom is de HI-Pinnacle ontworpen in meerdere uitvoeringen. Deze carts worden veel gebruikt binnen de langetermijnzorg vanwege het grote aantal medicijnen dat ze kunnen herbergen.

Opslag
De Pinnacle cart heeft standaard 10 lagen die kunnen worden geconfigureerd met opslagcompartimenten. De uitgebreide Pinnacle cart heeft 10 configureerbare lagen aan de linker- en 6 lagen aan de rechterkant. Voor beide carts zijn er talloze ladeconfiguraties mogelijk.

Vergrendeling
Voor medicijnuitgifte wordt geavanceerde elektronica gebruikt. Het vergrendelingsysteem is het resultaat van jarenlang onderzoek en is het meest geavanceerde en veilige systeem op de markt. Lades en patiëntvakken kunnen worden geopend door het invoeren van een gebruikerscode op vier manieren: touchscreen, optionele touch screen monitor, toetsenbord of muis.

Met trots melden wij dat de demo-opstellingen van onze carts veel enthousiasme bij onze klanten hebben losgemaakt. Zo leveren wij binnenkort bijvoorbeeld de carts voor het grootst lopende project in het zuiden van het land!





Kijk voor meer informatie over de HI-Pinnacle en andere medische carts op onze website:

www.formex-medical.nl

Over Formex Medical

Met meer dan 15 jaar ervaring staan het Sales- en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.
Wilfred van Deurzen, Martijn Hollemans, Anand Chotkan en Jelmer Wesemann zijn uw Sales aanspreekpunten.

tel: 0182 379 377 - fax: 0182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

Demo / Proefplaatsing

Formex Medical biedt voor veel van haar producten een demo en/of een proefplaatsing aan. Klik hier als u daar interesse in heeft.




Iets interessants gelezen? Stuur deze nieuwsbrief dan door naar uw collega's!
Klik hier om u ook aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Wij werken hard om elke maand een nieuwsbrief de deur uit te doen die interessant is voor onze klanten.
Heeft u tips of suggesties ter verbetering van onze nieuwsbrief? Wij horen het graag van u!