Nieuwsbrief - December 2014
Editie 56
  Fijne Feestdagen!  

Een korte terugblik
Het jaar zit er weer bijna op. Na de oliebollen en champagne zetten wij er weer vol de schouders onder in 2015. Maar eerst nemen we nog even de tijd om terug te kijken op 2014. Het was een jaar waarin we meer beurzen en congressen hebben bezocht dan ooit tevoren. Een jaar waarin we gezien hebben dat onze successen andere partijen heeft gemotiveerd om onze aanpak te volgen. Maar bovenal was 2014 het jaar van een aantal prachtige projecten. Zo was het was bijzonder om, na UMC Utrecht vorig jaar, opnieuw een grote openbare aanbesteding te winnen. Aan het Erasmus MC hebben wij meer dan 300 medisch Panel PC’s mogen leveren. De effectiviteit van een Europese Aanbesteding heeft zich wat ons betreft dan ook wel bewezen: aanbieders krijgen gelijke kansen en de beste oplossing voor de klant komt altijd bovendrijven. Wij hopen dan ook dat in 2015 meer ziekenhuizen het voorbeeld van Erasmus MC zullen volgen.

Bedankt!
Bedankt voor alle aangename contacten, wij kijken met een warm gevoel op het afgelopen jaar terug. Wij prijzen ons gelukkig met het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar een even prettige samenwerking in 2015. Voor nu: heerlijke kerstdagen en een fijne jaarwisseling!

  Gratis kerstpresentje!  

Voor alle lezers van onze nieuwsbrief hebben wij weer een leuk kerstpresentje! Gewoon, omdat we blij zijn dat onze nieuwsbrief zo goed gelezen wordt en omdat wij u daar graag voor bedanken.

Ons kerstkado aan u is een handige powerbank: een externe batterij waarmee u uw telefoon kunt opladen. Waar u ook bent. Zo komt de batterij van uw telefoon moeiteloos de feestdagen door, hoeveel gelukwensen u ook krijgt toegestuurd!

  • Alleen voor abonnees van onze nieuwsbrief
  • Maximaal 1 per persoon
  • Reageren kan tot uiterlijk 31-12-2014
  • OP = OP!

  Vernieuwd: de Onyx Venus  

Een jaar geleden lanceerden wij met de Onyx Venus een totaal nieuw concept: de eerste volledig mobiele medische Panel PC. De Venus is met zijn hot swappable batterijen niet afhankelijk van externe stroomtoevoer en 24x7 beschikbaar!

De interesse voor de Venus was groot en wij hebben ontzettend veel feedback gekregen. Met uw suggesties hebben wij Onyx aan het werk gezet en het resultaat mag er wezen: de nieuwe generatie Venus doet zijn voorganger verbleken!

De Venus-222 heeft een krachtige x64 quad-core processor, 8GB RAM, een hogere resolutie, TPM en een front camera. En er is meer, want de Venus kan nu ook externe apparaten van stroom voorzien. Een barcodescanner of –printer sluit u gewoon aan op de ‘power out’ van de machine. Handig voor op een cart zonder accu!

  Serious Request 2014  

Donderdag gaan de deuren van het glazen huis weer op slot en vragen de 3FM DJ’s een week lang aandacht voor een goed doel: de opvang en het herstel van vrouwen met een trauma door seksueel geweld.

Wij dragen graag ons maatschappelijk steentje bij en doneren daarom in deze week 1% van onze extra omzet aan Serious Request (met een minimum van € 500). Koopt u tijdens deze dagen iets bij ons? Dan doet u dus niet alleen ons en uzelf een plezier!

  Waar waren wij in november?  

Afgelopen maand was voor ons zowel druk als leerzaam. Zo waren wij onder andere aanwezig op het najaarscongres VZI/WIBAZ. Dit congres blonk voor ons uit in interessante en inhoudelijke presentaties. In de pauzes was er de gelegenheid om met de deelnemers hierover van gedachten te wisselen. Ook werden op dit congres de eerste ReCer2.0-certificaten uitgereikt aan medisch technici.

Daarnaast bezochten wij Congres Zorg ICT, met als thema EPD. Ook hier hebben wij genoten van de interessante lezingen, bijvoorbeeld over de verschuivende rol van de patiënt bij het EPD. De tijd dat het EPD hoofdzakelijk voor de zorgverlener was lijkt verleden tijd: steeds meer zien we dat de patiënt inzicht krijgt in zijn eigen gegevens, informatie mag aanvullen of via het EPD kan communiceren met artsen. Wij vonden het erg leuk om te spreken met verschillende deelnemers en te horen hoe zij de ideale EPD-implementatie voor zich zien.

  Een terugblik op de MEDICA Tour  

Afgelopen maand bezochten wij de MEDICA, Europa’s grootste zorgbeurs. Voor het eerst deden we dit niet alleen: een enthousiaste groep klanten ging op uitnodiging met ons mee. In alle vroegte begonnen we samen aan de busreis naar Düsseldorf. Een flinke rit, maar de sfeer in de bus was geweldig en met een hapje, een drankje en een gezellig gesprek vloog de tijd voorbij.

Op de beurs waren alle deelnemers vrij om hun tijd zelf in te delen. Zo kon iedereen het maximale rendement uit zijn bezoek te halen. Tijdens de lunch en de reis terug was er immers nog gelegenheid genoeg om indrukken en ervaringen te delen.

De vele leuke reacties die wij na afloop hebben ontvangen maken dat wij onze eerste MEDICA Tour als een groot succes zien. We gaan het volgend jaar dan ook zeker herhalen! Gaat u dan ook met ons mee? Laat het alvast weten aan uw accountmanager.

  Wist u dat ...  

... Het VUmc deze week een nieuwe supermicroscoop in gebruik heeft genomen? Hiermee kunnen onderzoekers in 3D bekijken wat er in een levende cel gebeurt. Een baanbrekend hulpmiddel voor kankeronderzoek!

  Organisatie  

Met meer dan 15 jaar ervaring staat ons sales en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.

tel: +31 182 379 377
fax: +31 182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

 
Wilfred van Deurzen Rene Cramer Martijn Hollemans
Anand Chotkan Priscilla Gonçalves Jolieke Versluis