Nieuwsbrief - December 2018
Editie 99
  Fijne Feestdagen  

Korte dagen, koude handen. Het is weer december en dus is dit al weer de laatste nieuwsbrief van het jaar. Wel een vrolijke kersteditie. In de laatste dagen van 2018 kijken we met een voldane glimlach terug op dit mooie jaar vol leuke projecten. En ook alvast een beetje vooruit, want er is voor ons een bijzondere mijlpaal in zicht. Nieuwsbrief nummer 100!

Bedankt voor alle fijne contacten. We wensen u gezellige kerstdagen en een mooie jaarwisseling toe. Ook wij gaan genieten van de feestdagen, maar zijn tussen Kerst en Oud en Nieuw gewoon bereikbaar. Spreken we u dit jaar niet meer? Dan in ieder geval tot in 2019!

  Gratis kerstpresentje!  

Kerst is niet compleet zonder een verrassing onder de boom. Onze slee is daarom weer volgeladen met leuke presentjes voor onze nieuwsbrieflezers. Dit jaar krijgt u van ons een reuzehandige hands-free gadget: een bluetooth headset. Met dit oortje kunt u lekker telefonisch babbelen met uw schoonouders en heeft u toch uw handen vrij voor het uitpakken van de cadeautjes of het aansnijden van de kalkoen.

Wat moet u doen? Stuur ons even een mailtje met het adres waar we het pakje door de schoorsteen kunnen gooien. Have yourself a hands-free little Christmas!

  • Alleen voor abonnees die zijn ingeschreven vóór 18-12-2018
  • Maximaal 1 presentje per persoon
  • Reageren kan tot uiterlijk 31-12-2018
  • Beperkte voorraad, OP = OP!
  Zebra TC51-HC: de zakformaat zorgwerkplek  

De gemiddelde zorgverlener is met 10 dingen tegelijk bezig. Die staat o.a. in contact met collega’s, bekijkt patiëntdossiers, scant barcodes, registreert medicijnen en houdt de alarmen van patiëntmonitors in de gaten. Om al die dingen te kunnen moet er een hele bende apparaten worden gekocht, meegesjouwd, onderhouden en gedesinfecteerd.

Dat is een heel gedoe, dus is het de hoogste tijd voor één apparaat dat al die dingen kan. Die is er nu, de TC51-HC klinische smartphone. Met dit apparaatje in de hand kunt u vrijwel elke zorgtaak uitvoeren. Zonder zorgen over privacy of gegevensbescherming, want dat is allemaal keurig geregeld!

  Vuile gebitsprotheses? Stop ze in de C2S Pro!  

Tijdens het kerstdiner wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over wie straks al die tandprotheses moet gaan schoonmaken. Gelukkig maar, dat hoeft ook niet! Gooi die dingen gewoon in de C2S Pro. Ons nieuwe apparaat neemt u al het vieze werk uit handen. Een druk op de knop, twee minuten wachten en de prothese komt er weer stralend uit. Klaar voor het volgende feestmaal!

De C2S Pro is ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging van alle typen verwijderbare gebitsprotheses. Het apparaat verlengt de levensduur van protheses en voorkomt de vorming van plak en tandsteen. En het belangrijkst: het neemt u een vervelend werkje uit handen. Probeer het eens uit!

  John stelt zich voor  

Mijn naam is John van der Horst. Ik ben 34 jaar en woon bijna mijn hele leven al in Gouda. Sinds kort heb ik een nieuwe uitdaging gevonden bij Formex op de backoffice. Er komen dagelijks nieuwe dingen op mijn pad waardoor geen dag hetzelfde is. De mix tussen logistieke taken en administratieve taken bevalt mij goed. Zo zit ik het ene moment op kantoor en het andere moment in het magazijn. Ook de werksfeer is fijn. Iedereen is lekker direct waardoor je weet wat je aan elkaar hebt. Iedereen helpt elkaar en vaak is er op vrijdag een gezellige borrel na werktijd.

Ik ben gek op muziek en bezoek in de zomermaanden dan ook geregeld festivals. Ik vind het leuk om met vrienden uit eten te gaan. Ook gamen doe ik graag, zowel offline als online. Verder volg ik mijn favoriete voetbalclub Feyenoord op de voet. Ik zorg ervoor dat ik vrijwel nooit een wedstrijd oversla. Soms tegen beter weten in!

  De zorg in het nieuws  

Bij het Isala ziekenhuis kregen zieke kinderen onlangs de kans om een middagje te knuffelen met paarden. Op de binnenplaats van het Zwolse ziekenhuis waren afgelopen week drie schattige shetlandpony’s te vinden die over aandacht niets te klagen hadden.

Bron: destentor.nl

  Ons team  

Met meer dan 20 jaar ervaring staat ons sales en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.

tel: +31 182 379 377
fax: +31 182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

 
Wilfred van Deurzen Rene Cramer Jacky Heijnis
Sandra Broekhof Tim Baas