Formex Medical

Nieuwsbrief - Februari 2013
Formex Medical genomineerd voor de Zorg & ICT Innovatie Award!






Met de Onyx ZEUS-247S hebben wij een nieuwe standaard gezet op het gebied van medische panel PC’s. Het selectiecommitee van de Zorg & ICT beurs heeft het innovatie karakter van onze machine erkent en deze genomineerd voor de Innovatie Award 2013.

De ZEUS-247S is een medisch gecertificeerde panel PC met een stijlvolle vormgeving en krachtige prestaties. De machine is geschikt voor het gebruik in K2/K3 ruimtes. Het volledig platte oppervlak maakt dat de panel eenvoudig schoon te maken is, wat een belangrijke bijdrage levert aan de hygiëne op de zorgplek.

Het grote 24” scherm van de ZEUS-247S maakt de machine bij uitstek geschikt voor het gebruik van zorgapplicaties (bijv. Chipsoft, MediScore en Clinical Assistant), die zo meer essentiële patiëntinformatie in één scherm kunnen tonen. Dit zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring van zorgverleners en resulteert in een hogere efficiëntie van werken.

Stem op ons en ontvang een presentje!
Wij stellen het zeer op prijs als u onze inzending steunt. Stemmen op ons kan via deze link. Brengt u de bevestigingsmail mee naar onze stand op de Zorg & ICT, dan krijgt u van ons als bedankje een pen, een lampje en een stylus in één. Benieuwd? Priscilla demonstreert hem in dit filmpje.

Actievoorwaarden:
  • Alleen voor geregistreerde abonnees van onze e-mailnieuwsbrief.
  • Maximaal 1 per persoon.
  • OP = OP.

Metro over de samenwerking met Formex Medical

Sinds een aantal maanden werken wij samen met Formex Medical voor de Nederlandse markt. Wij zijn erg tevreden over deze beslissing. Formex Medical is erg actief en heeft een mooi product portfolio waar onze producten goed bij passen. De eerste projecten hebben we samen al gewonnen en ik heb veel vertrouwen dat er velen zullen volgen.

U kunt onze producten bewonderen op de Zorg & ICT. Ze zijn aanwezig op de stand van Formex Medical en uiteraard ook op eigen stand (hal 10, stand B055). Hier kunt u onder andere de nieuwste COW’s zien met fanless accutechnologie, medicijnwagens en geautomatiseerde medicijnkasten (waarbij de software onder andere de uitgifte en het voorraadbeheer van de medicijnen reguleert). Met deze hard- en software zijn wij uniek en bieden wij u de mogelijkheid om een “closed loop” te creëren voor medicijnverstrekking tot aan de patiënt.

Wij zien u op de Zorg & ICT graag op de stands van Formex Medical en Intermetro Industries BV, om u nader kennis te laten maken met onze producten!

Vriendelijke groet,

Rob Wanschers
Intermetro Industries BV
www.metro.com

Preview Zorg & ICT

De Zorg & ICT 2013 staat om de hoek en ons team is druk bezig met alle voorbereidingen voor de beurs. De volgende editie van onze nieuwsbrief zal volledig in het teken van de beurs staan. In deze editie geven wij u alvast een voorproefje van wat u op onze stand kunt verwachten.

Met een selectie aan vernieuwende producten staat onze stand in het teken van innovatie. Zo vindt u op onze stand de nieuwste medische PC’s van Onyx (waaronder de genomineerde ZEUS-247S), de carts van Metro en de medische invoerapparatuur van Craytech. Allen onderscheiden zich op de markt door hun innovatieve karakter.

Ons beursteam kijkt ernaar uit u op onze stand te begroeten. Heeft u zich nog niet voor de Zorg & ICT ingeschreven? Dit kan gratis via onze website.

Goed van start in 2013

Het jaar 2013 kende voor ons een welvarende start. De ZEUS Panel PC’s, Metro carts en Sanikey toetsenborden zijn met veel enthousiasme vanuit de markt begroet. Het aantal bestellingen en demoaanvragen heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij bedanken dan ook graag alle relaties die interesse in onze nieuwe producten hebben getoond. Het up-to-date houden van ons assortiment heeft bij ons continue aandacht, waardoor u er ook in de toekomst zeker van kunt zijn dat u bij ons altijd de meest vernieuwende producten vindt.

MVO: Formex Medical steunt microkredieten

Formex Medical steunt in het kader van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) verschillende maatschappelijke initiatieven. Zo zijn wij onder andere bedrijvenambassadeur van Oxam Novib. Met onze deelname aan dit programma steunen wij microkredieten in ontwikkelingslanden.

Voor veel mensen in armoede kan een kleine lening het verschil maken. Meestal zijn enkele tientallen euro’s al genoeg om een eigen bedrijfje te beginnen, zoals kippen of koeien houden, tassen maken of het opzetten van een eethuisje. Formex Medical stelt deze mensen graag in de gelegenheid hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Jolieke Versluis stelt zich voor

Aangenaam, mijn naam is Jolieke Versluis. Ik woon in Haastrecht, een klein dorpje naast Gouda. Sinds enkele weken versterk ik het Formex Medical team op gebied van sales en marketing.

Ik heb het nu al naar mijn zin bij Formex Medical. De manier waarop Formex Medical haar klanten behandelt maakt mij enthousiast. Het gaat verder dan enkel een product afleveren, Formex Medical denkt mee met de klant om zo de beste oplossing voor elke situatie te kunnen bieden. Daarnaast is het erg leuk om met zulke innovatieve producten te werken, de mogelijkheden van de producten zorgen ervoor dat ik steeds weer word verrast.

Ik kijk er naar uit om u binnenkort van dienst te mogen zijn!

Wist u dat...

... het UMC Utrecht overweegt een speciaal app-centrum in het leven te roepen? Het Medical Apps Co-Creation Center zal als doel krijgen het ontwikkelen van kwalitatieve mobiele apps die zorg beter, gemakkelijker en goedkoper maken. Bron: zorgvisie.nl

Organisatie

Met meer dan 15 jaar ervaring staan het Sales- en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.

tel: 0182 379 377 - fax: 0182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

Demo / Proefplaatsing
Formex Medical biedt voor veel van haar producten een demo en/of een proefplaatsing aan. Klik hier als u daar interesse in heeft.

Wilfred van Deurzen Martijn Hollemans Anand Chotkan
Priscilla Gonçalves Jelmer Wesemann Jolieke Versluis

Iets interessants gelezen? Stuur deze nieuwsbrief dan door naar uw collega's!
Klik hier om u ook aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Wij werken hard om elke maand een nieuwsbrief de deur uit te doen die interessant is voor onze klanten.
Heeft u tips of suggesties ter verbetering van onze nieuwsbrief? Wij horen het graag van u!