Nieuwsbrief - Januari 2015
Editie 57

De beste wensen!

Wij wensen iedereen een geweldig 2015 toe! Ons goede voornemen? Wij willen dit jaar vooral de leuke contacten en samenwerkingen koesteren. Innoveren doen we samen met klanten en partners, het is dus altijd prettig als u met ons meedenkt. En over innovatie gesproken, ook dit jaar zullen we weer fors inzetten op waar we goed in zijn: met innovatie bijdragen aan vooruitgang in de zorg. In deze eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar trappen we dan ook direct af met twee nieuwe producten.

Inschrijving Zorg & ICT gestart

In maart is de Zorg & ICT 2015 en natuurlijk zijn wij daar prominent aanwezig. Onze voorbereidingen zijn al enige tijd in volle gang. U kunt er dan ook op rekenen dat onze stand, ook dit jaar weer, het kloppend innovatiehart van de beurs zal zijn.

Wij nodigen iedereen uit om op onze stand de nieuwste producten te komen bekijken. Komt u ook? Schrijf u dan nu alvast in via onze website. Dan bent u niet alleen verzekerd van gratis toegang tot de beurs maar krijgt u van ons bovendien een leuk presentje!

NIEUW: de Onyx MedPC-5800

Ons eerste nieuwe product van 2015 is de Onyx MedPC-5800. Deze nieuwste toevoeging aan onze lijn medische box PC’s is onder de kap flink gewijzigd. Zo heeft de machine een krachtiger processor, tot 16GB geheugen, high speed USB 3.0 poorten en kan hij worden uitgebreid met WiFi en Bluetooth. En dan is er nog iets waar veel van onze klanten op hebben gewacht: de MedPC-5800 is de eerste in de serie met een PCI Express uitbreidingslot!

  • Volledig fanless
  • 4KV geïsoleerde poorten
  • EN60601-1 gecertificeerd
BLOG: 3D-printen in de zorg - Jaaroverzicht

3D-printers haalden in 2014 het nieuws. Welke nieuwe zorgtoepassingen hebben afgelopen jaar het licht gezien? Welke kunnen we op termijn verwachten? En hoe hebben onze Nederlandse ziekenhuizen 3D-printers gebruikt? Kortom, de hoogste tijd voor een update!

Lees verder op ons blog

Ons blog is in 2014 uitgegroeid tot één van de meest bezochte onderdelen van onze website. DICOM-curve, galvanische scheiding of autoclaaf: op ons blog leggen we u op een begrijpelijke manier uit hoe dingen werken. En u kunt meebepalen waar we over schrijven. Waar hebt u altijd al meer over willen weten? Vertel het ons en wellicht schrijven wij erover in ons volgende artikel!

Een alternatief voor gips uit de 3D-printer

NIEUW: de Onyx 1222

Krachtige prestaties samengeperst in een kleine behuizing? Dat is de nieuwe Onyx-1222. Laat je door de schermdiagonaal van slechts 11.6” niet misleiden: deze kleine krachtpatser is een volwaardige medische panel PC. Hij is voorzien van een quad core processor, SSD en multi-touch en ondersteund tot 8GB geheugen! Daarnaast kan de machine worden uitgebreid met onder andere een barcodescanner en een magneetkaarlezer. Handig als lichtgewicht computer op een medicijnkar of aan het bed van de patiënt!

  • Volledig fanless
  • Geïsoleerde poorten
  • EN60601-1 gecertificeerd

Bedankt voor uw deelname!

Onze decemberactie was ook dit jaar weer een groot succes. Honderden kerstpresentjes hebben ondertussen hun weg gevonden naar de deelnemers. We zijn daarmee door onze beschikbare powerbanks voor deze actie heen. Bedankt voor uw deelname aan een zeer succesvolle actie!

Bent u ons presentje misgelopen? Geen zorgen, er volgen er nog genoeg! Tweemaal per jaar geven wij een aardigheidje weg om onze vaste lezers te bedanken. En eigenlijk maar met één voorwaarde: dat u op het moment van de actie als nieuwsbrieflezer geregistreerd staat.

Wist u dat ...

... wetenschappers in de modder een nieuw antibioticum hebben ontdekt dat mogelijk ook effectief kan optreden tegen de ziekenhuisbacterie MRSA?

Organisatie

Met meer dan 15 jaar ervaring staat ons sales en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.

tel: +31 182 379 377
fax: +31 182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

 
Wilfred van Deurzen Rene Cramer Martijn Hollemans
Anand Chotkan Priscilla Gonçalves Jolieke Versluis