Formex Medical

Nieuwsbrief - Juli 2010

Informatiedagen over patiënt entertainment-systemen

Patiënt entertainment-systemen staan volop in de belangstelling. De mogelijkheden van zo’n systeem zijn enorm. Zo luistert een patiënt vanuit zijn bed muziek en radio, kijkt films of televisie, telefoneert en surft op het web. Artsen gebruiken het systeem om direct de patiënteninformatie te kunnen raadplegen en bijwerken. Ook het bestellen van bijvoorbeeld maaltijden behoort tot de mogelijkheden.

De integratie van informatie, communicatie en amusement is kostenbesparend én zorgt ervoor dat u beter in kunt spelen op de wensen van de patiënt. De patiënt kan ontspannen en heeft afleiding. Het zorgproces wordt dankzij dit systeem ook beter gestroomlijnd. Uw personeel kan zo efficiënter ingezet worden.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Formex Medical organiseert een aantal presentatiedagen. Klik hier om u aan te melden.

Open informatiedagen over Computers on Wheels (C.O.W.S.)

Formex Medical is leverancier van medische carts (ook wel Computers on Wheels of medicijnwagens genoemd) van het merk Howard. Deze carts lopen op veel fronten voor op het huidige aanbod van C.O.W.S. in Nederland. Zo beschikken deze carts bijvoorbeeld over een lithium ijzer fosfaat accu die langer meegaat dan een conventionele accu en sneller op te laden is. Ook kunnen deze accu’s zonder probleem langere tijd niet gebruikt worden zonder dat ze daar slechter van worden.

Veel organisaties hebben inmiddels een demomodel gereserveerd. Tevens organiseert Formex Medical een aantal vrijblijvende informatiedagen. Tijdens deze informatiedagen kunt u kennismaken met elk type medische cart en er, eventueel samen met branchegenoten, ervaring mee opdoen. Wij kunnen u vertellen hoe goed deze carts zijn maar u weet het pas echt als u de carts zelf in handen heeft gehad.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Klik hier om u aan te melden.

Besparingsadvies bij aanschaffen producten

Kwaliteit, robuustheid en support spelen een belangrijke rol als u apparatuur aanschaft. Maar ook de kosten zijn een belangrijke beslissingsfactor. U kunt veel besparen op uw uitgaven bij vervangingstrajecten of uitbreidingen. Formex Medical helpt u hier graag mee!

Wilt u meer weten over de service die Formex Medical u biedt of een afspraak maken? Klik dan hier.

3 nieuwe medische PC’s op de markt

Onyx Healthcare Inc brengt drie nieuwe medische pc’s op de markt. Kenmerkend voor deze producten is de slanke, strakke vormgeving die hand in hand gaat met uitstekende prestaties en veiligheid. De fanless pc's zijn voorzien van Core™ 2 Duo ULV processoren. De TFT panelen hebben een zeer hoge lichtopbrengst waarbij de 21" uitvoering zelfs is voorzien van een full HD breedbeeld TFT paneel. Optioneel kan gekozen worden voor resistive touchscreens. Deze pc's ondersteunen tevens de Windows Embedded varianten waardoor ze ook als thin client ingezet kunnen worden. Vanzelfsprekend voldoen deze nieuwe medische panels aan stricte medische normen:
CE/FCC Class B, UL 60601-1, EN 60601-1 & IP65 (Frontpanel)

Onyx ONYX-2122


Slim Medical Panel PC
19” Widescreen
2000:1 Contrast LCD
Intel® Core™ 2 Duo ULV Processor
Onyx ONYX-1922


Slim Medical Panel PC
19” Screen
2000:1 Contrast LCD
Intel® Core™ 2 Duo ULV Processor
Onyx ONYX-1722


Slim Medical Panel PC
17” Screen
2000:1 Contrast LCD
Intel® Core™ 2 Duo ULV Processor

Accountmanager Wilfred van Deurzen stelt zich voor


Wilfred van Deurzen
Accountmanager
wilfred@formex-medical.nl

Het salesteam van Formex Medical is versterkt met Wilfred van Deurzen. De komende tijd kunt u met hem te maken krijgen. In deze nieuwsbrief stelt hij zich kort aan u voor.

Ik ben vader van 2 jongens, getrouwd met Liesbeth en woon in Oud-Beijerland. Mijn belangrijkste hobby's zijn tennis en het verzamelen van miniatuurauto's. Nadat ik 9 jaar bij Ernst & Young in de financiële sector gewerkt heb, ben ik eind jaren negentig overgestapt naar de ICT-sector. Na diverse functies binnen ICT-bedrijven in netwerk- en dataopslagomgevingen, heb ik 6 jaar geleden voor de commerciële kant gekozen.

Ik zie het als een uitdaging om Formex Medical verder te laten groeien. Hierbij kan ik gebruik maken van mijn ervaring op het gebied van business development. Dat is de gezamenlijke ambitie die we voor ogen hebben.

Ik zie de klant als partner. In elk project moet je duidelijk naar elkaar zijn om het project te laten slagen. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is!

Organisatie

Met meer dan 15 jaar ervaring staan het Sales- en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.
Wilfred van Deurzen, Martijn Hollemans, Anand Chotkan en Jelmer Wesemann zijn uw Sales aanspreekpunten.

tel: 0182 379 377 - fax: 0182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

Demo / Proefplaatsing

Formex Medical biedt voor veel van haar producten een demo en/of een proefplaatsing aan. Klik hier als u daar interesse in heeft.




Iets interessants gelezen? Stuur deze nieuwsbrief dan door naar uw collega's!
Klik hier om u ook aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten!