Nieuwsbrief - Juli 2015
Editie 63

NIEUW: de Onyx Mate

De Onyx Zeus is natuurlijk niet voor niets de best verkochte medische panel PC. Het is een echte krachtpatser die laat zien dat een medisch veilig ontwerp en topprestaties hand in hand kunnen gaan. Maar wat als die topprestaties wat minder belangrijk zijn? Dan is er de Mate, het kleine broertje van de Zeus. De Onyx Mate is een basismodel met dezelfde strakke, hygiënische vormgeving als de Zeus. De hardware is geselecteerd met een focus op betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Zo kunt u nu zelf bepalen of u gaat voor de brute kracht van de Zeus of juist voor de meer bescheidene Mate. Een ideale medische panel voor elke toepassing dus!

  • In 19-inch en 22-inch breedbeeld
  • Long life cycle support
  • Fanless & Medisch gecertificeerd

SaniFilm in de praktijk

Touchscreens zijn overal en we zitten er allemaal met onze handen aan. Dat is een probleem, want al snel wemelt het op deze schermen van de bacteriën. Een serieus hygiënerisco, want touchscreens kunnen lang niet altijd gedesinfecteerd worden. Geen wonder dus dat de vraag naar onze antibacteriële schermfolie zo groot is. SaniFilm doodt bacteriën die met de folie in contact komen en is bovendien bestand tegen desinfecterende schoonmaakmiddelen.

De effectiviteit van SaniFilm was al door onderzoekers vastgesteld maar de afgelopen weken hebben wij zelf ook de eerste praktijktesten gedaan. Niet in een lab maar in echte gebruiksomgevingen, onder andere met medische computers en met kassasystemen. De uitkomst? De folie werkt uitstekend, maar dat was voor ons geen verrassing. Wel waren we geschokt om te zien hoe vies de touchscreens zonder onze folie wel niet waren. Machines zonder folie waren na slechts één week normaal gebruik tot wel 30x vuiler!

Bent u benieuwd hoeveel verschil SaniFilm in uw omgeving maakt? Wij zetten graag samen met u een test op. Zo kunt u zelf zien hoe vies uw touchscreens precies worden en welke waarde antibacteriële folie voor u heeft.

Welk medisch toetsenbord past bij u? 

Met SaniKey hebben wij de meest uitgebreide productlijn medische toetsenborden en muizen. Dat is fijn, maar ook lastig kiezen. Want welk toetsenbord past nu het beste bij u? Sowieso adviseren wij u om het zelf uit te proberen. Wat prettig werkt is ten slotte heel persoonlijk. U kunt daarom bij ons altijd een gratis demo aanvragen. Bevalt het niet, dan stuurt u het gewoon terug. Maar wist u dat u ook altijd bij ons langs kunt komen? U kunt dan alle verschillende modellen uitproberen en vergelijken. Zo is de juiste keuze snel gemaakt!

Bedankt voor uw deelname!

Onze zomeractie was een groot succes, bedankt voor uw deelname! Om te zorgen dat iedereen zijn presentje voor aanvang van de vakantie op de deurmat had liggen hebben wij voor één dag ons kantoor omgetoverd tot een ware inpakcentrale. Alle deelnemers moeten de lader inmiddels ontvangen hebben. Is dit niet het geval? Laat het ons dan even weten in een mailtje. Wij wensen u een geweldige vakantie toe en hopen dat onze lader daar een bescheiden bijdrage aan levert. En zo niet, dan is hij altijd nog reuzehandig in het dagelijks gebruik!

Iedereen die zich pas achteraf heeft geabonneerd op onze nieuwsbrief komt helaas niet in aanmerking voor het zomerpresentje. We stellen niet graag iemand teleur maar de actievoorwaarden zijn er niet voor niets: de presentjes zijn er als bedankje voor onze trouwe lezers. En wees gerust, er volgen nog acties genoeg!

Juich mee in de Kuip: seizoen ‘15/’16

Nog maar een paar weken voordat de clubs weer aftrappen voor een nieuw voetbalseizoen. Feyenoord begint direct met een mooie thuiswedstrijd: op zaterdag 8 augustus tegen FC Utrecht. Kan het team met de teruggekeerde Dirk Kuijt eindelijk weer eens een gooi naar de titel doen? De tijd zal het leren. Hoe het ook loopt, wij zitten weer in het stadion om ze aan te moedigen. En u kunt er ook bij zijn. Wilt u samen met ons de jongens van Feyenoord toejuichen? Of speelt Feyenoord juist tegen uw favoriete club? Laat het even weten aan uw accountmanager en wellicht zit u straks naast ons op de tribune!

Wist u dat ...

... alligatorbloed mogelijk de sleutel bevat tot een nieuw antibioticum? Het bloed van deze dieren bevat afweerstoffen die kunstmatig zijn na te maken en bacteriën doden die ziektes kunnen veroorzaken.

Organisatie

Met meer dan 15 jaar ervaring staat ons sales en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.

tel: +31 182 379 377
fax: +31 182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

 
Wilfred van Deurzen Rene Cramer Martijn Hollemans
Anand Chotkan Priscilla Gonçalves Jolieke Versluis