Nieuwsbrief - Juni 2019
Editie 105

Lekker genieten van de zomer!

De zon op de huid, zoemende insecten en kolen op de barbecue. Lekker, het is weer zomer! Met ons nieuwsbriefteam houden we een korte zomerstop, voorsorterend op tropische temperaturen. Vanuit een luie stoel aan de zwembadrand gaan we eens lekker bijkomen en vooruit denken over de nieuwsbrieven die nog gaan komen. In september zijn we weer terug.

Als jij er in de zomer ook even lekker tussenuit gaat dan wensen we je een heerlijke vakantie toe. Of zie je de vakantieperiode vooral als een kans om wat achterstallig werk in te halen? In dat geval kun je op ons rekenen, want er is dan weliswaar geen nieuwsbrief maar ons team staat gewoon de hele zomer voor je klaar!

Zomeraanbieding: 25% korting

Ben je op zoek naar een medische muis zonder staart en liever niet te duur? Dan hebben we wat voor je. Ons draadloze model is nu namelijk in de aanbieding. De SAN-5002-W gaat binnenkort uit ons assortiment en we verkopen onze restvoorraad. Op deze draadloze, waterdichte, antibacteriële muis krijg je deze zomer 25% korting!

Je hoeft bij je bestelling alleen even te vermelden dat je onze nieuwsbrief leest. Er is geen limiet op het aantal stuks in je bestelling maar OP = OP, dus wees er op tijd bij!

We gaan verhuizen!

Eindelijk, de kogel is door de kerk! Na 6 jaar in ons fijne pand aan de James Wattstraat is het tijd voor een nieuwe stap. We gaan verhuizen naar een prachtige nieuwbouwlocatie aan de snelweg A20! Niet per direct, want op dit moment is ‘De Stelling’ nog een grote bouwplaats. De komende maanden gaat hier ons nieuwe bedrijfspand verrijzen en begin volgend jaar verwachten we onze bureaus te kunnen inpakken. We kunnen niet wachten!

Ben je ook benieuwd? Als het zover is dan zorgen we zeker voor een feestelijke opening, uiteraard compleet met trotse rondleiding. Je bent van harte welkom om daar bij te zijn!

De Touchpoint T7 is vernieuwd!

Ken je de Touchpoint T7 al? Dan heb je misschien opgemerkt dat onze COW een kleine make-over heeft gekregen. Humanscale heeft gesleuteld aan het ontwerp en verschillende verbeteringen doorgevoerd. Sommige daarvan springen direct in het oog. Zo heeft de cart vanaf nu een groter touchscreendisplay. Aan de voorzijde kunnen we voortaan een USB-laadpoort plaatsen en in het werkblad een ingebouwde RFID/smartcard reader. Kleine upgrades die onze kar nog nét dat stukje beter maken.

Nieuw of niet, onze service engineers kennen de cart al van binnen en buiten. Voor het UMC Utrecht hebben we namelijk onlangs de eerste 33 nieuwe COW’s uitgepakt, gemonteerd en afgesteld. En superleuk: die werkzaamheden hebben we gemonteerd in een flitsend timelapsefilmpje. Daarmee krijg je in één minuut een uniek inkijkje in ons werk achter de schermen!

Roparun: blaren voor het goede doel

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Dat is de missie van de Roparun, de jaarlijkse estafetteloop voor het goede doel. In teams lopen de deelnemers van Hamburg of Parijs naar Rotterdam. Dat is afzien hoor. Elke deelnemer loopt minimaal 64 km, zo’n anderhalve marathon! Wij worden er oprecht blij van mensen die zo’n prestatie uit zichzelf halen om het leven van anderen een klein stukje aangenamer te maken.

Natuurlijk zijn alle deelnemers kanjers, maar omdat we ze gesteund hebben willen we teams 69 (UMCU) en 155 (SamSam) toch even apart feliciteren. Beide teams hebben de tocht van Parijs naar Rotterdam succesvol afgelegd en een prachtig bedrag opgehaald. Een prachtige prestatie. Rust lekker uit en wees trots op jullie zelf!

Vinod stelt zich voor

Mijn naam is Vinod Bandhoe, ik ben 35 jaar oud en woon in Den Haag. Na mijn studie aan de Haagse Hogeschool ben ik jarenlang werkzaam geweest in de ICT- en telecomsector. Op 1 maart ben ik gestart als accountmanager bij Formex Medical. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn vriendin. We zijn regelmatig te vinden in de bioscoop en daarnaast reizen we graag. Verder voetbal ik wekelijks met vrienden en uiteraard hoort daar ook een derde helft bij! :)

Ik hoop de komende maanden veel van onze nieuwsbrieflezers persoonlijk te ontmoeten dus wellicht kunnen we binnenkort een keer een kop koffie drinken. Laat het me even weten!

Juich met ons mee in de Kuip

Het is zomerstop bij het voetbal, dus moeten we het even zonder onze zondagse bezoekjes aan de kuip doen. En eerlijk, na een seizoen dat soms eindeloos leek te duren kunnen we ook wel een adempauze gebruiken. Maar als de bal weer gaat rollen en iedereen weer op 0 punten begint dan gaat het toch altijd weer kriebelen. Bij de eerste thuiswedstrijd zitten we dus zeker weten weer gewoon op de tribune.

Elke wedstrijd houden we een paar plekken vrij, speciaal voor onze nieuwsbrieflezers. Vind jij het gezellig om een keertje met ons mee te gaan naar Feyenoord? Stuur ons een berichtje, dan kunnen we aan je denken als we binnenkort onze nieuwe planning maken!

De zorg in het nieuws

In de collectie van Teylers Museum is onlangs een spectaculaire vondst gedaan; een complete set van de oudste röntgenfoto’s ter wereld, afgedrukt door Wilhelm Röntgen zelf! De afdrukken, waaronder de beroemde foto van de hand van Röntgens echtgenote, worden door Time Magazine bij de 100 invloedrijkste foto’s ooit geschaard.

Bron: tyelersmuseum.nl

Organisatie

Met meer dan 20 jaar ervaring staat ons sales en technisch team klaar om je vragen te beantwoorden.

tel: +31 182 379 377
fax: +31 182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

 
Wilfred van Deurzen Vinod Bandhoe Jacky Heijnis
John van der Horst Bob Hopmans