Formex Medical

Nieuwsbrief - Maart 2011
Zorg & ICT 2011

Op 16 t/m 18 maart staat Formex Medical op de Zorg & ICT 2011 in de jaarbeurs in Utrecht. Deze editie van de nieuwsbrief staat geheel in het teken van deze beurs. In de afgelopen maanden zijn er veel nieuwe producten in onze nieuwsbrief aan bod gekomen, veel van deze producten zullen op onze stand te bewonderen zijn. Om u een beeld te geven van wat u op onze stand kunt verwachten worden deze producten in deze beursspecial nogmaals uitgelicht. Op de beurs kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers deze producten bewonderen en direct uw vragen stellen aan onze medewerkers.

U kunt zich hier gratis voor de beurs aanmelden.




Win een iPad 2


25 maart brengt Apple de iPad 2 uit op de Nederlandse markt. Wilt u één van de eerste bezitters van dit mooie apparaat zijn? Dan heeft u een extra reden om onze stand te bezoeken; wij verloten er namelijk één onder onze bezoekers! Bovendien verloten we elke dag een LED Pocket Projector van Samsung.

Ook hebben we nog enkele gratis Formex Medical mokken beschikbaar. Heeft u er nog geen ontvangen? Vraag er dan naar op onze stand!

Medische toetsenborden

De laatste maanden is er sprake van een groeiende interesse voor onze medische toetsenborden en muizen. Deze vraag wordt waarschijnlijk mede gevoed door de strenge inspecties van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). Wilt u de hygiëne op uw werkplek verbeteren? Formex Medical kan hier een rol in spelen. In ons assortiment hebben we gecertificeerde medische, antibacteriële toetsenborden en muizen die schoon te maken zijn met desinfecterende middelen.

Bovendien zijn wij de enige officiële Nederlandse distributeur van de Esterline Medigenic toetsenborden. De toetsenborden van Esterline worden alom geprezen en hebben diverse prijzen gewonnen. Onze medische toetsenborden zijn hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken, hypoallergeen, latexvrij, waterdicht en prettig in gebruik.



Nieuwe Medische Panel PC’s

Eerder dit jaar hebben Formex Medical en Onyx een nieuwe norm voor medische Panel PC's gezet met de introductie van een serie nieuwe modellen. De 175VS, 195VS, 1722GS, 1922GS en 2122GS hebben op het gebied van prestatie een grote stap gemaakt. Voorzien van nieuwe Intel® Core2Duo processoren kunnen deze fanless panel PC’s uitgerust worden met maar liefst 8GB intern geheugen. Dit gecombineerd met uitstekende grafische eigenschappen biedt zekerheid en een uitstekende performance voor een upgrade naar Windows 7 en de meest veeleisende applicaties.

Naast de geïsoleerde COM en LAN poorten is het zelfs mogelijk de nieuwe medische panels te voorzien van een ingebouwde geïsoleerde USB poort.
Een wereldwijde primeur!
Met ondersteuning voor Intel AMT® en Microsoft® Virtual Management is ook het beheren van de medische panel pc’s uitstekend geregeld.

C.O.W.S (Computer on Wheels)

Formex Medical is de distributeur van Howard Medical voor de Benelux. De C.O.W.S van Howard Medical onderscheiden zich in kwaliteit en functionaliteit. De terugkoppeling vanuit testopstellingen, waar ook andere merken aanwezig zijn, is daarover bijzonder duidelijk. Zo meldt een verpleegafdeling: ‘We vergelijken hier appels met peren’. Desgevraagd sprak men de zorg uit dat grote kwaliteitsverschil zich zou vertalen in een fors hogere prijs. Deze zorg was eenvoudig weg te nemen; ook qua prijs kunnen de C.O.W.S van Howard uitstekend concurreren met andere aanbieders. De uitkomst van vergelijkende testen onderbouwen onze slogan: ‘De Howard Medical C.O.W.S zijn superieur in gebruik, ergonomisch, functioneel en van hoge kwaliteit.’ Al deze punten vergroten het werkplezier van uw personeel.





De Magic Flute

Eén van de projecten die wij steunen in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is de Magic Flute van de stichting My Breath My Music. De Magic Flute is een eenvoudig te bespelen blaasinstrument, speciaal ontworpen voor mensen met lichamelijke beperkingen. Het kan zonder handen worden bespeeld en er is weinig longvolume voor nodig. De toonhoogte van dit elektronisch instrument is beïnvloedbaar door je hoofd omhoog en omlaag te bewegen.

Wilt u de Magic Flute in de praktijk zien? Deze zal worden gedemonstreerd op onze stand. De initiatiefnemer achter de stichting zal eveneens op de stand aanwezig zijn.

Beursaanbieding

Ook dit jaar hebben we weer een beursaanbieding. Onze EasyClean muis kost bij bestelling op de beurs in plaats van 89 slechts 50 euro!

De eenvoudig schoon te maken EasyClean muis is antibacterieel, waterbestendig en speciaal ontwikkeld voor medische omgevingen.


Juich mee in De Kuip!

Formex Medical beschikt over seizoenskaarten voor Feyenoord. Is Feyenoord uw favoriete club of spelen ze binnenkort tegen uw favoriete club? Stuur ons dan een mailtje en maak kans op een gezellig duel in De Kuip! Voor elke thuiswedstrijd van Feyenoord hebben wij twee tribuneplaatsen beschikbaar op uitnodiging.

Patricia de Rooij stelt zich voor

Mijn naam is Patricia de Rooij, 41 jaar en moeder van een zoon en dochter. Met mijn man Berry en kinderen woon ik al 11 jaar in Delfgauw. Mijn grootste hobby is skiën en genieten van de bergen. Zomers vertoef ik het liefst op en rond het water. Mijn ontspanning zoek ik vooral in de sportschool en in het weekend ga ik er vaak op uit met familie en vrienden.

Bij Formex Medical ga ik de Verkoop binnendienst versterken. Mede door het leuke team en de informele sfeer ben ik ervan overtuigd dat ik hier een fijne tijd tegemoet ga.

Ik zie uit naar een fijne en heldere samenwerking en hoop u binnenkort te mogen begroeten aan de telefoon of op de beurs.



Patricia de Rooij
patricia@formex-medical.nl

Over Formex Medical

Met meer dan 15 jaar ervaring staan het Sales- en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.
Wilfred van Deurzen, Martijn Hollemans, Anand Chotkan en Jelmer Wesemann zijn uw Sales aanspreekpunten.

tel: 0182 379 377 - fax: 0182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

Demo / Proefplaatsing

Formex Medical biedt voor veel van haar producten een demo en/of een proefplaatsing aan. Klik hier als u daar interesse in heeft.




Iets interessants gelezen? Stuur deze nieuwsbrief dan door naar uw collega's!
Klik hier om u ook aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Wij werken hard om elke maand een nieuwsbrief de deur uit te doen die interessant is voor onze klanten.
Heeft u tips of suggesties ter verbetering van onze nieuwsbrief? Wij horen het graag van u!