Formex Medical

Nieuwsbrief - Maart 2012
Zorg & ICT 2012

Op 27 t/m 29 maart staat Formex Medical op de Zorg & ICT 2012 in de jaarbeurs in Utrecht. Evenals vorig jaar staat de maarteditie van onze nieuwsbrief daarom volledig in het teken van de Zorg & ICT. In deze beursspecial lichten wij enkele producten uit die u op onze stand kunt verwachten. Sommige producten zijn u wellicht reeds vertrouwd, maar u zult op onze stand ook kennis kunnen maken met een aantal nieuwe producten. Zo introduceren wij op de beurs bijvoorbeeld de nieuwe generatie Onyx medische panel PC’s. Onyx zet met de krachtige en stijlvol ontworpen MAT serie wederom een nieuwe norm voor medische panels.

Op de beurs kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers deze producten bewonderen en direct uw vragen stellen aan onze medewerkers.

Heeft u zich nog niet ingeschreven? Dit kan gratis via onze website.




Win de nieuwe iPad


Op 23 maart, de week voor de beurs, brengt Apple de nieuwe iPad uit op de Nederlandse markt. Deze opvolger van de iPad 2 zal onder andere beschikken over een haarscherp Retina display, een 5MP iSight camera en ondersteuning voor 4G netwerken.

Wilt u kans maken op deze nieuwe iPad? Breng dan een bezoekje aan onze stand. Na afloop van de beurs zullen wij er één verloten onder onze bezoekers!

De nieuwe generatie Onyx panels

In relatief korte tijd is Onyx op de markt voor medische PC’s uitgegroeid tot een gevestigde naam. In het afgelopen jaar hebben veel ziekenhuizen de keuze gemaakt voor Onyx panels en het marktaandeel stijgt nog altijd flink. Na het succes van de 2122GS heeft Onyx echter niet stil gezeten; op de agenda voor het tweede kwartaal van dit jaar staat het uitbrengen van de MAT panels, een nieuwe serie medische systemen die de lat voor de concurrentie opnieuw fors hoger legt.

Deze nieuwe panels combineren een stijlvol, plat ontwerp met zeer krachtige specificaties. Zo bezit de Onyx MAT-247H over een 24” IPS-LCD scherm, een Intel Core i7 quad-core processor, PCI Express, geïsoleerde poorten en USB 3.0 Daarnaast kunnen alle panels worden uitgerust met DICOM compliance, capacitief multi-touch screen en een 5.0 megapixel camera. De systemen zijn fanless en voldoen aan de strikte medische normen voor toepassing in K3 ruimtes.



Howard COW's

Formex Medical is de distributeur van Howard Medical voor de Benelux. De COWS van Howard Medical onderscheiden zich in kwaliteit en functionaliteit en zijn specifiek ontworpen met het oog op de zorg. Zo bezitten zij over een reeks kenmerken om de werkdruk voor verplegend personeel te verlagen en daarnaast de zorg voor patiënten te verbeteren.

De Howard Cart Family bestaat uit 7 verschillende modellen, waardoor er altijd een model is dat perfect aansluit op uw behoefte. Bovendien zijn de carts van Howard achteraf eenvoudig aan te passen wanneer uw wensen veranderen, bijvoorbeeld met extra lades of één van de vele beschikbare accessoires.

Medigenic Toetsenborden & Muizen

Formex Medical is de voornaamste leverancier van medische toetsenborden in Nederland. Zo zijn wij de distributeur van de Esterline Medigenic, het meest verkochte medische toetsenbord. Het gebruiksgemak, de vertrouwd aanvoelende toetsaanslag en de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding maken dat de Medigenic voor veel van onze klanten de ideale keuze is. Een door ons veelgehoord geluid is dat de Medigenic vele malen prettiger in gebruik is dan medische toetsenborden met bijvoorbeeld een glasplaatoppervlak of silicone toetsen.

Geef bacteriën geen kans!
Onze medische toetsenborden zijn gemakkelijk schoon te maken, hypoallergeen, latexvrij en prettig in gebruik. Tevens is het gladde, water- en stofdichte oppervlak bestand tegen antibacteriële en alcoholhoudende schoonmaakmiddelen.


De nieuwe Onyx Med-PC's

In de nieuwsbrief van februari kondigden wij reeds de nieuwe MedPC lijn van Onyx aan. De hoogwaardige grafische prestaties van deze systemen maken ze bij uitstek geschikt voor het aansturen van diagnostische schermen.
De MedPC is verkrijgbaar met zowel Intel (MedPC-1700) als AMD processor (MedPC-1200), heeft een IPX1 genormeerde behuizing en ondersteunt onder meer dual display output. Ook de MedPC’s zullen op onze stand te bewonderen zijn.

Waar staan wij op de beurs?

Stand C111, Hal 1

Organisatie


Met meer dan 15 jaar ervaring staan het Sales- en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.
Wilfred van Deurzen, Martijn Hollemans, Anand Chotkan, Priscilla Gonçalves en Jelmer Wesemann zijn uw Sales aanspreekpunten.

tel: 0182 379 377 - fax: 0182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

Demo / Proefplaatsing
Formex Medical biedt voor veel van haar producten een demo en/of een proefplaatsing aan. Klik hier als u daar interesse in heeft.

Wilfred van Deurzen Martijn Hollemans Anand Chotkan
Priscilla Gonçalves Jelmer Wesemann


Iets interessants gelezen? Stuur deze nieuwsbrief dan door naar uw collega's!
Klik hier om u ook aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Wij werken hard om elke maand een nieuwsbrief de deur uit te doen die interessant is voor onze klanten.
Heeft u tips of suggesties ter verbetering van onze nieuwsbrief? Wij horen het graag van u!