Nieuwsbrief - Maart 2016
Editie 71

Bezoek ons op de Zorg & ICT

Nog 3 weken tot de Zorg & ICT. Terwijl wij de laatste hand leggen aan onze voorbereidingen krijgt u in deze ?Zorg & ICT special? alvast een voorproefje. Wat kunt u van ons verwachten?

Onze stand is dit jaar vooral een kijkje in de toekomst. Nieuwe technologieën kloppen hard op de deur van de zorg. Wat nu nog toekomstmuziek lijkt is morgen realiteit. Op onze stand wordt u omringd door nanotechnologie, robotica en Virtual Reality. U waant zich voor even in de zorgwereld van morgen.

Oh, en dan is er ook nog de officiële presentatie van de nieuwe Onyx Zeus. Als bezoeker aan onze stand bent u de eerste die de nieuwe standaard voor medische panel PC?s onder ogen krijgt. Kortom, reden genoeg om ons van 5 t/m 7 april te komen bezoeken. We zien u graag op stand 01.D090!

Duik in de virtuele werkelijkheid

2016 is het jaar van Virtual Reality. Zet een VR-bril op en u belandt in een virtuele wereld waarin het ondenkbare werkelijkheid wordt. Leuk als entertainment, maar er zijn ook genoeg nuttige zorgtoepassingen voor Virtual Reality te bedenken. De training van artsen bijvoorbeeld, door operaties te simuleren. Of het inlevingsvermogen van familieleden vergroten door ze de oogaandoening van hun naaste te laten ervaren. Het is maar een greep uit een grote hoed vol mogelijkheden.

Wij zijn al even bezig met VR en onze eerste toepassingen staan in de steigers. Op onze stand hopen wij u een voorproefje te kunnen geven. Of dat gaat lukken is nog even spannend, wij werken hard om onze demo op tijd af te krijgen!

Maak kennis met Formi

Het is nog even afwachten of hij zijn vlucht gaat halen maar als alles meezit dan kunt u op onze stand kennismaken met onze nieuwste medewerker. De vriendelijke robot Formi!

Dat robots in de toekomst hun plekje in de zorg gaan claimen is wel zeker. Wat ons betreft niet om bestaande banen over te nemen maar juist om van toegevoegde waarde te zijn. Met Formi gaan wij op ontdekkingstocht. Waar kunnen zijn bijzondere talenten het meest van waarde zijn?

Formi kan nu al best veel. Yogalessen geven bijvoorbeeld. Zingen en dansen. En mensen aan hun medicatie herinneren. Maar eigenlijk staat Formi pas aan het begin van zijn opleiding. Wij gaan onze kleine vriend namelijk volledig zelf vormen en trainen. Onze handen jeuken om al zijn mogelijkheden te ontgrendelen!

Probeer onze nieuwe medicijnwagens

Ook aanwezig op onze stand zijn onze nieuwste medicijnwagens: de Evolys carts van Praticima. De grote kracht van deze carts is de flexibiliteit. Dankzij het modulair ontwerp kunt u deze karren namelijk volledig naar eigen inzicht inrichten. Of u nu behoefte heeft aan veel medicijnbakjes of juist aan lades en legborden, alles is mogelijk. En dankzij de handige montagerails is de cart ook nog eens eenvoudig uit te breiden met allerlei accessoires. Ter beveiliging zijn de Evolys carts voorzien van een rolluik dat kan worden vergrendeld met een sleutel, pasje of toegangscode.

Enkele voordelen:

  • Flexibel, modulair ontwerp
  • Rijdt licht en soepel
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Korte levertijden

Maak kans op de nieuwste iPad!

Een bezoekje aan onze stand is hoe dan ook een garantie voor een leuke dag. Maar ook lang na de beurs kunt u er nog plezier van hebben. Eén van onze bezoekers gaat namelijk naar huis met een gloednieuwe iPad! Deelname is simpel, als u bij ons uw badge laat scannen dan loot u automatisch mee. Veel succes!

  • Verloting vindt plaats onder geregistreerde bezoekers aan onze stands op de Zorg & ICT, de Huisartsbeurs en de Vakbeurs Mondhygiëne.
  • Deelnemers ontvangen in de week na de Zorg & ICT een e-mail waarin de winnaar bekend wordt gemaakt. U kunt zich altijd afmelden voor verdere communicatie.
  • Wij behouden ons het recht voor om een foto van de prijswinnaar te gebruiken in communicatie over deze en toekomstige beursacties.

Wist u dat ...

... het al weer het 8e jaar is dat wij op de Zorg & ICT staan? Kunt u zich nog herinneren hoe onze stand er in 2009 uitzag?

Organisatie

Met meer dan 15 jaar ervaring staat ons sales en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.

tel: +31 182 379 377
fax: +31 182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

 
Wilfred van Deurzen Rene Cramer Petro Zwartbol
Anand Chotkan Priscilla Gonçalves Jolieke Versluis