Formex Medical

Nieuwsbrief - Mei 2012
2012: Een blik terug en vooruit


De eerste maanden van 2012 zijn voor ons erg succesvol geweest. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat ziekenhuizen in ons hebben gesteld voor het leveren van verschillende grote orders op het gebied van medische PC's, COW's en toetsenborden. Daarnaast zijn wij blij met de vele nieuwe klanten die wij in de afgelopen maanden hebben mogen begroeten.

Eén van onze best verkopende productlijnen is de serie medische panel PC's van Onyx. De 2122GS was de best verkopende medische panel van 2011 en is ook in de eerste helft van 2012 bijzonder succesvol geweest. Eind juli komt Onyx met de MAT serie, een nieuwe lijn panels met krachtige prestaties en een stijlvolle vormgeving. Onze verwachtingen van deze nieuwe modellen zijn hooggespannen en wij zijn overtuigd dat u er net zo over te spreken zult zijn als over de vorige lijn.

Uitslag iPad actie

Indien u een vaste lezer van onze nieuwsbrief bent, of ons heeft bezocht op de Zorg & ICT, dan bent u waarschijnlijk op de hoogte van onze iPad actie. Onder de geregistreerde bezoekers van onze stand op de beurs hebben wij een nieuwe iPad verloot. De belangstelling voor deze actie was bijzonder groot. In deze editie van de nieuwsbrief maken wij de winnaar bekend. Vanwege het grote aantal aanmeldingen hebben wij bovendien besloten om twee extra prijzen te verloten.

Winnaar iPad:
Mw. Ingrid Bron, Gelre Ziekenhuizen

Winnaar HTC HD mini:
Mw. Anja van Aken, Medisch Centrum Alkmaar

Winnaar IronKey Secure Flash drive:
Dhr. Cees van de Poppe, Rijnland Zorggroep


Reanimatie App

Wilt u uw reanimatiecursus opfrissen? Kunt u ondersteuning gebruiken bij het verlenen van hulp bij een hartstilstand? Speciaal voor dit doel heeft de Hartstichting de gratis Reanimatie App ontwikkeld.

De Reanimatie App is bedoeld voor mensen die een reanimatie-/AED-cursus hebben gevolgd. De app helpt u door middel van oefenstof, illustraties en quizvragen uw kennis op het gebied van reanimatie op te frissen. Daarnaast biedt de app auditieve ondersteuning bij het verlenen van hulp bij een hartstilstand. De hartstichting benadrukt dat de app geen vervanging is voor het doen van een jaarlijkse herhalingscursus.

De Reanimatie App is te downloaden voor iPhone en Android.

Ervaar onze service

Voor ons als bedrijf staat een goede service naar de klant centraal. Sinds korte tijd hanteren wij daarom de slogan 'Ervaar onze service'. Hiermee willen wij benadrukken dat wij voor onze klanten altijd graag een stapje extra maken, en dat onze waarde voor u als klant veel meer is dan het leveren van hardware alleen.

Een voorbeeld hiervan is dat wij ervaren installateurs ter beschikking kunnen stellen die de apparatuur voor u op locatie monteren en alles netjes afwerken. Zo hebben wij bijvoorbeeld onlangs voor een klant de installatie verzorgd van een aantal displays met een koppeling naar het ziekenhuisinformatiesysteem, waardoor het verplegend personeel ten alle tijden up to date informatie krijgt over welke patiënt zich in welke kamer bevind.

Meer over wat wij voor u kunnen betekenen vind u op onze website onder het kopje diensten.

Wist u dat...

... wanneer u als organisatie nieuws heeft dat u graag wilt delen met uw branchegenoten in de zorg u dit ons kunt toesturen? Wij kunnen dit opnemen als item in onze nieuwsbrief en u zo te helpen een groter, gericht publiek te bereiken.

Organisatie


Met meer dan 15 jaar ervaring staan het Sales- en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.
Wilfred van Deurzen, Martijn Hollemans, Anand Chotkan, Priscilla Gonçalves en Jelmer Wesemann zijn uw Sales aanspreekpunten.

tel: 0182 379 377 - fax: 0182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

Demo / Proefplaatsing
Formex Medical biedt voor veel van haar producten een demo en/of een proefplaatsing aan. Klik hier als u daar interesse in heeft.

Wilfred van Deurzen Martijn Hollemans Anand Chotkan
Priscilla Gonçalves Jelmer Wesemann


Iets interessants gelezen? Stuur deze nieuwsbrief dan door naar uw collega's!
Klik hier om u ook aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Wij werken hard om elke maand een nieuwsbrief de deur uit te doen die interessant is voor onze klanten.
Heeft u tips of suggesties ter verbetering van onze nieuwsbrief? Wij horen het graag van u!