Formex Medical

Nieuwsbrief - Mei 2013
Testlocaties gezocht!

Met regelmaat testen wij nieuwe, innovatieve producten die kunnen bijdragen aan een betere zorg. Hierbij kijken we naar het verbeteren van hygiëne, het verhogen van efficiency en het realiseren van aanzienlijke kostenbesparingen voor onze klanten.

Veel kunnen wij testen op kantoor, maar volgens ons is er geen betere test voor nieuwe producten dan het gebruik door specialisten in de omgevingen waarvoor ze zijn ontworpen. Daarom zijn wij op zoek naar enkele testlocaties. Deelt uw afdeling, kliniek of praktijk onze passie voor innovatie en wilt u graag de eerste in Nederland zijn die nieuwe producten mag uitproberen? Neem dan contact met ons op en samen kijken wij welke innovaties voor uw omgeving een aanwinst zouden kunnen zijn.

WIDE kiest voor Formex Medical als distributeur

WIDE is een Koreaanse fabrikant van medische monitoren die wereldwijd actief is. Sinds 2004 zijn zij met hun hoofdkantoor en reparatiecentrum gevestigd in Nederland. Tot op heden waren de medische displays van WIDE echter nog niet vertegenwoordigd op Nederlandse markt. Wij zijn verheugd dat WIDE ons heeft benaderd voor het distributeurschap van hun medische monitoren in Nederland.

WIDE levert medische monitoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Deze combinatie maakt dat wij deze monitoren als een aanwinst zien voor ons portfolio.

In onze volgende nieuwsbrief zullen wij de MW100 uitlichten, een monitor met een specialistische weergave voor mammografische afbeeldingen. Wilt u meer informatie of een model op demo, neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Onhygiënische flexplekken leiden tot ziekteverzuim

Een standaard werkplek is een grotere bron van bacteriën dan u wellicht zou verwachten. Onbewust verspreiden werknemers bacteriën, bijvoorbeeld door te eten aan het bureau, door het verlies van huidschilfers of door te hoesten en te niezen. Hoe meer werknemers één plek delen, hoe groter het besmettingsgevaar. De opkomst van flexwerkplekken zet de hygiëne van onze werkplekken dan ook verder onder druk, met een verhoging van het ziekteverzuim als gevolg.

Wat kunt u hiertegen doen?

  • Zorg dat flexplekken regelmatig worden schoongemaakt.
  • Vraag werknemers om niet achter hun computer te eten en drinken.
  • Gebruik afwasbare toetsenborden en muizen en plat vormgegeven monitoren; deze zijn beter schoon te houden.
  • Zorg dat er altijd antibacteriële zeep aanwezig is op de toiletten.

Nieuw: de Omron RS6 polsbloeddrukmeter

Met de producten van Omron hebben wij een breed aanbod bloeddrukmeters in ons assortiment, van compacte modellen voor onderweg tot bloeddrukmeters voor de montage op carts. Onlangs heeft Omron de productlijn polsbloeddrukmeters vernieuwd. Het meest in het oog springende model is de RS6, een modern vormgegeven polsbloeddrukmeter die compleet geruisloos werkt.

Enkele eigenschappen van de RS6:

  • Uiterst platte, moderne uitvoering
  • Absoluut geruisloze werking (privacy)
  • Automatische positie-sensor
  • Detecteert onregelmatige hartslag
  • Detecteert lichaamsbeweging
  • Opvouwbaar snelfixatiemanchet
  • Geheugen voor 90 metingen
  • Gemiddelde van drie metingen

Wij zijn verhuisd

Sinds 15 april jongstleden zijn wij actief in ons nieuwe pand aan de James Wattstraat 10. Met deze nieuwe huisvesting vangen wij de groei op die onze organisatie het afgelopen jaar heeft doorgemaakt. Momenteel leggen wij de laatste hand aan de inrichting, een feestelijke opening volgt in de zomer. Hierover zullen wij u berichten wanneer de datum bekend is. Wilt u voor die tijd al een bezoekje aan ons nieuwe pand brengen dan bent u uiteraard van harte welkom. Neem in dat geval even contact met ons op zodat wij uw bezoek kunnen inplannen.

Wist u dat...

... wij twee keer per jaar een cadeautje weggeven aan onze nieuwsbrieflezers? Volgende maand is het weer zover, houd onze nieuwsbrief dus in de gaten!

Organisatie

Met meer dan 15 jaar ervaring staan het Sales- en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.

tel: 0182 379 377 - fax: 0182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

Demo / Proefplaatsing
Formex Medical biedt voor veel van haar producten een demo en/of een proefplaatsing aan. Klik hier als u daar interesse in heeft.

Wilfred van Deurzen Rene Cramer Martijn Hollemans
Anand Chotkan Priscilla Gonçalves Jelmer Wesemann
Jolieke Versluis Aleksandra Pakula

Iets interessants gelezen? Stuur deze nieuwsbrief dan door naar uw collega's!
Klik hier om u ook aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Wij werken hard om elke maand een nieuwsbrief de deur uit te doen die interessant is voor onze klanten.
Heeft u tips of suggesties ter verbetering van onze nieuwsbrief? Wij horen het graag van u!