Nieuwsbrief - Mei 2016
Editie 73

Formi: meer dan een goede danser!

Met zijn swingende dansbewegingen was onze robot Formi de hit van de Zorg & ICT. Een leuke publiekstrekker natuurlijk, maar voor ons Formi is bovenal een serieus project.

Het is bekend dat robots met menselijke kenmerken oprechte gevoelens bij mensen kunnen oproepen. Ze kunnen ons vrolijk maken, troosten of geruststellen. En dat is handig, want in een ziekenhuis of praktijk vindt je altijd kinderen die angstig of zenuwachtig zijn. Formi kan daar optreden als afleiding of beloning en zo deze negatieve gevoelens wegnemen. Probeer het zelf eens uit. We weten zeker dat u door de blije gezichten van de kinderen snel overtuigd zult zijn!

Onyx UPower: laadstation én powerbank

De Onyx Venus medische PC werkt op verwisselbare accu?s. Die moeten natuurlijk geladen worden, en daarvoor is er de UPower Lite. Maar wist u dat de UPower meer is dan een laadstation? Het is ook een powerbank. Met een DC-output van 12, 19 of 24V kunt u de UPower Lite gebruiken als universele stroombron voor uw apparaten, bijvoorbeeld op een cart. Handig voor uw laptop, barcodeprinter of scanner!

  • Voor twee of zes batterijen
  • Output via USB of DC (12/19/24V)
  • Klein en licht (0,67 kg)
  • Eenvoudig aan cart of muur te monteren
  • Hot swappable batterijen
  • Remote beheer met de Orion-managementsoftware

Ontdek ons nieuwe serviceportaal

Service is één van de pijlers van ons bedrijf en daar staan we dan ook om bekend. Maar dat betekent natuurlijk niet dat het niet nóg beter kan. Afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt en het resultaat mag er wezen: een gloednieuw serviceportaal op onze website!

Met ons nieuwe serviceportaal willen we het u vooral gemakkelijker maken. Zo vullen we in ons nieuwe RMA-formulier zoveel mogelijk informatie automatisch voor u in. Daarnaast kunt u op ons serviceportaal snel en eenvoudig zoeken naar antwoorden op uw vragen, drivers, handleidingen en brochures. En ook handig: we stemmen de inhoud van ons serviceportaal op u persoonlijk af. Zo krijgt u een handig overzicht van de hardware die aan uw organisatie is gekoppeld en kunt u de actuele status van uw RMA-meldingen inzien.

Visueel spektakel bij ProSystems

Was u er ook, afgelopen week in Purmerend? Op de A-Vision open dagen heeft ProSystems flink uitgepakt en de bezoekers getrakteerd op een audiovisueel spektakel. De technologische trukendoos werd opengetrokken om de aanwezigen te verwonderen en te overweldigen. Om te laten zien dat technologie zoveel meer is dan saaie elektronica. Het is het basisingrediënt van belevenissen!

Op pad met een iPad Pro

U bent het vast van ons gewend, na afloop van de Zorg & ICT maken we altijd iemand erg gelukkig. In april stonden wij op verschillende beurzen en onder onze bezoekers hebben we weer een mooie prijs verloot. Onze accountmanager René ging op pad om de gelukkige winnaar te verrassen met een gloednieuwe iPad Pro: huisarts J.A.M. Meijer! Wij wensen dhr. Meijer veel plezier met deze mooie tablet.

Heeft u niet gewonnen? Blijf ons vooral volgen. Er komen nog genoeg nieuwe beurzen, nieuwe acties en nieuwe kansen!

Vraag hem aan: onze nieuwe informatiegids

Heeft u onze nieuwste informatiegids al? Het is een handig boekje dat een mooi overzicht geeft van alles wat wij doen. Dat is misschien wel meer dan u denkt, dus blader er eens doorheen! Daarnaast vindt u in onze gids natuurlijk onze belangrijkste producten terug. Alles van medische PC?s tot de digitale stethoscoop. Vraag hem dus direct gratis aan. Als PDF-download of als boekje in de post.

Wist u dat ...

... u op onze website met één muisklik kunt chatten met onze medewerkers? Lekker laagdrempelig, dus probeer het eens uit!

Organisatie

tel: +31 182 379 377
fax: +31 182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

 
Wilfred van Deurzen Rene Cramer Petro Zwartbol Anand Chotkan