Nieuwsbrief - Mei 2018
Editie 94

En dat is tien: een terugblik op de Zorg & ICT

Onze 10e Zorg & ICT zit erop! We zijn al lang geen ‘beursgroentjes’ meer maar het blijven toch drie bijzondere dagen. Zeker bij zo'n jubileum. Voor wie er niet bij kon zijn vatten we onze 10e beurs kort samen.

Op onze stand hadden we de nieuwste producten uitgestald. Medische PC’s, carts, ophangsystemen, hygiënische toetsenborden/muizen en nog veel meer. Voor de nieuwste technische gadgets, zoals de non-invasieve glucosemeter, hadden we een speciale innovatiekast ingericht. Onze medewerkers hadden hun handen vol met het geven van uitleg en demonstraties!

Nog drukker was bij onze stroopwafelbakker. Van over de hele beurs kwamen bezoekers op de heerlijke geur af. En dan stonden we ook nog in het theater. Dat was voor ons de eerste keer dus we wisten niet zo goed wat we konden verwachten. Het was daarom een leuke verrassing dat de sessies helemaal vol zaten en dat we zoveel goede vragen kregen uit het publiek. Wat ons betreft dus voor herhaling vatbaar!

Bedankt voor uw bezoek, zonder u is de beurs lang zo leuk niet. Heeft u op onze stand informatie aangevraagd? Dan nemen we binnenkort contact met u op!

Winnaar Huawei P10

Onze 10e beurs is niet alleen voor ons reden tot een klein feestje, maar dankzij onze beursacties ook voor twee van onze bezoekers. Afgelopen week konden we al iemand verrassen met kaartjes voor de Chinese dansvoorstelling Shen Yun en in deze nieuwsbrief kondigen we de winnaar aan van een gloednieuwe Huawei P10!

Van harte gefeliciteerd,
Fred Westerink
St. Antonius Ziekenhuis

Dit prachtige mobieltje komt binnenkort uw kant op!

Henk gaat On Tour

.We schreven al eerder over Henk, een zorgrobot die autistische kinderen kan helpen met de ontwikkeling van hun sociale vaardigheden. De bekendheid van Henk is de afgelopen weken in een stroomversnelling geraakt. Op de Zorg & ICT mocht Henk drie dagen optreden voor een vol theater! Dat is natuurlijk niet niks, maar tijd om aan zijn nieuwe popsterstatus te wennen krijgt Henk niet. Wie populair is wordt geleefd, en dus begint Henk binnenkort aan een tour door Nederland.

Niet in Ahoy en Paradiso, want Henk houdt het graag klein en persoonlijk. Daarom gaat hij langs verschillende speciaalonderwijsinstellingen om zich in de praktijk te laten testen. Met deze tour verzamelen we nuttige feedback zodat Henk de volgende stap kan maken: van prototype naar volwassen zorgrobot. Wilt u dat Henk ook bij uw instelling langskomt? Laat het ons weten en dan kijken we wanneer  het Henk zou uitkomen!


Geen ruimte? Dat lossen we voor u op!

Op de zorgwerkplek vind je vaak een bonte verzameling van apparaten en accessoires terug. Computers natuurlijk, maar ook onder andere kaartlezers, scanners, barcodeprinters en bloeddrukmeters. Het kan best een uitdaging zijn om al die spullen een plekje te geven en tegelijk de werkplek netjes en overzichtelijk te houden. Bel dan vooral ons, want wij houden wel van een leuke puzzel!

Wij hebben inmiddels flink wat ervaring met het bouwen van betaalbare maatoplossingen. We kijken waar de knelpunten zitten en zetten vervolgens onze industrieel ontwerpers aan het werk. Die gaan tekenen en sleutelen en komen tot een voorstel waarmee u al die apparaten handig kwijt kunt op uw cart of aan het bed. Met als uitgangspunt natuurlijk dat we pas tevreden zijn wanneer u dat bent.

Bedankt, Dirk!

Na een voetbaljaar voor ups en downs volgt er voor de Feyenoordfans nog een mooie afsluiter: op 27 mei speelt Dirk Kuyt in een team van bevriende sterren zijn afscheidswedstrijd. Daar willen we bij zijn, want wat is die man belangrijk geweest voor de club! Denkt u er ook zo over? We hebben nog twee kaarten over, dus waarom gaat u niet gezellig met ons mee? Laat ons in een mailtje weten waarom u Dirk gaat missen en wie weet nodigen wij u uit voor zijn laatste wedstrijd. Of misschien wel voor een andere wedstrijd, want ook in het nieuwe seizoen zijn wij er gewoon weer elke thuiswedstrijd bij.

De zorg in het nieuws

In het Erasmus MC is voor het eerst in Nederland een nier getransplanteerd die vooraf werd gespoeld met een warme vloeistof. En met succes. Voorheen lag een oudere donorpatiënt na de transplantatie nog wekenlang aan een dialyseapparaat. Nu kon hij direct naar huis en voelde zich energiek!

Bron: ad.nl

Organisatie

Met meer dan 15 jaar ervaring staat ons sales en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.

tel: +31 182 379 377
fax: +31 182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

 
Wilfred van Deurzen Bob Hopmans Jacky Heijnis
Sido Helmes Tim Baas