Formex Medical

Nieuwsbrief - Oktober 2010
Inruilactie Panel PC's


Bedrijven die aangesloten zijn bij MVO Nederland (maatschappelijk verantwoord ondernemen) nemen mede de verantwoordelijkheid voor de effecten van bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Wij zijn ervan overtuigd dat goed ondernemerschap bijdraagt aan een betere maatschappij.

In dat kader toont Formex Medical zijn maatschappelijke betrokkenheid. Deze keer doen wij dat door middel van een Panel PC inruilactie. De inruilactie geldt voor alle panel PC's en medisch gecertificeerde thin clients en is merk ongebonden.

Hoe werkt deze actie?

Op de aanschaf van een nieuwe medische panel PC ontvangt u € 100,- korting als u uw oude panel PC's bij ons inlevert.

Wat doen wij met uw oude panel PC's?

Na ontvangst van uw panel PC's controleren wij of deze nog bruikbaar zijn. Is dit het geval is en er is nog data aanwezig, dan wordt deze definitief verwijderd. De panel PC’s schenken wij aan ontwikkelingslanden.

Hoe kunt u deelnemen?

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoop afdeling, of vul het contactformulier in.

Telefoon: +31 (0) 182 379 377
e-mail: info@formex-medical.nl

Uitgelicht: HI-Care (Computer on Wheels)

Bifocaal vriendelijk
De carts zijn voorzien van een verstelbare monitorarm. Deze arm stelt u in staat de monitor gedraaid, dichterbij of juist verder naar achter te verplaatsen, voor een optimaal kijkcomfort. Dit ontwerp is prettig voor mensen met bifocale brillenglazen of vermoeide ogen en zorgt ervoor dat de kritische gegevens waarmee u werkt altijd goed zichtbaar zijn.

Toetsenbordlade
Terwijl andere fabrikanten slechts een enkele centrale rails gebruiken voor de toetsenbordlade, wordt de toetsenbord- en muislade op de HI-Care C.O.W.S ondersteund door een precisie kogellagerrailsysteem aan zowel de rechter- als de linkerkant, voor een betere stabiliteit. De uittrekbare toetsenbordlade accommodeert een Full-Size toetsenbord en kan worden vergrendeld door een kliksysteem, om verschuiving tijdens het werk te voorkomen. Zowel aan de linker- als aan de rechterkant van de lade is er ruimte voor de muis.

Snel en eenvoudig sturen
De 270 graden ergonomisch ontworpen handgreep maakt het besturen van de medicijnwagen eenvoudig. Waar de meeste carts op de markt slechts één kleine handgreep hebben is de handgreep van onze cart vanuit de meeste posities binnen handbereik.

Hoogteregeling
De HI-Care is elektronisch in hoogte verstelbaar zodat iedere zorgmedewerker de ideale werkhoogte kan vinden voor zowel staand als zittend werk. Het werkblad kan worden verhoogd tot ongeveer 118 cm of verlaagd naar ongeveer 81 cm met één druk op de knop.

Robuust ontwerp
De HI-care is gebouwd om jaren mee te gaan.

Eenvoudig schoon te maken
U kunt de medische cart reinigen met schoonmaakmiddelen voor medische apparatuur.




Kijk voor meer informatie over de HI-Care en andere medische carts op onze website:

www.formex-medical.nl

Formex Medical gaat internationaal samenwerken met Dermat Medical Supplies NV

Formex Medical heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Dermat Medical Supplies voor de vertegenwoordiging van ons assortiment in België. Het gaat hierbij om o.a. multimedia draagarmen, medische toetsenborden en muizen, medische carts (medicijnwagens voor ziekenhuizen en zorginstellingen), etc.

Formex Medical en Dermat Medical Supplies gaan gezamenlijk producten en diensten leveren aan de zorgsector in België, waarbij door bundeling van expertises de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Ophangsystemen

Op het gebied van wand- en met name plafondbevestigingssystemen (de zogenaamde ceilingarm) heeft Formex Medical een goed en betaalbaar alternatief voor de reeds bekende en bestaande merken in de catalogus opgenomen. Deze ophangsystemen voldoen aan de kwaliteit die u van dergelijke systemen verwacht.

Kijk voor meer informatie over deze ophangsystemen op onze website:

www.formex-medical.nl

Medisch gecertificeerde Slim Clients (EN60601 & IP65)
Onyx 1922
Onyx 2122

Slim Medical Panel PC
19” 2000:1 Contrast LCD
Intel® Core™ 2 Duo ULV Processor (Fanless)
EN-60601 & IP65 gecertificeerd
Slim Medical Panel PC
21.6” 1000:1 Contrast LCD
Intel® Core™ 2 Duo ULV Processor (Fanless)
EN-60601 & IP65 gecertificeerd

Met bovengenoemde Slim Clients biedt Formex Medical officieel medisch gecertificeerde Slim (Thin) Clients aan. De scherpe introductieprijs wordt het lopende jaar gecontinueerd.

LET OP
Er zijn leveranciers op de markt die Thin Clients aanbieden waarvan zij suggereren dat deze medisch gecertificeerd zouden zijn. Dit is onjuist en voor specifieke afdelingen zelfs onveilig.
Martijn Hollemans stelt zich voor


Martijn Hollemans
martijn@formex-medical.nl

Mijn naam is Martijn Hollemans, ik ben 30 jaar en sinds afgelopen juni getrouwd met Marike. Wij wonen in Ridderkerk.

Van jongs af aan is mijn grootste hobby sport. Momenteel is voetbal de enige sport die ik nog beoefen. Buiten het feit dat ik zelf voetbal, ben ik ook betrokken bij het dagelijks bestuur van de vereniging.

Na mijn opleiding aan de HTS van Rotterdam ben ik werkzaam geweest op het gebied van netwerkinfrastructuur.

Mijn voornaamste taak bij Formex Medical is het ondersteunen van ons Sales team en onze klanten te adviseren over mogelijke oplossingen. Dit vanuit de gedachte dat de mooiste oplossingen gezamenlijk bereikt worden.

Organisatie

Met meer dan 15 jaar ervaring staan het Sales- en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.
Wilfred van Deurzen, Martijn Hollemans, Anand Chotkan en Jelmer Wesemann zijn uw Sales aanspreekpunten.

tel: 0182 379 377 - fax: 0182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

Demo / Proefplaatsing

Formex Medical biedt voor veel van haar producten een demo en/of een proefplaatsing aan. Klik hier als u daar interesse in heeft.




Iets interessants gelezen? Stuur deze nieuwsbrief dan door naar uw collega's!
Klik hier om u ook aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten!