Nieuws

Gouda, 11 december 2012

Metro kiest voor Formex Medical als distributeur carts in Nederland

Metro, producent van medische carts, heeft uit verschillende kandidaten Formex Medical gekozen als exclusief distributeur voor de Nederlandse markt. Formex Medical zal Metro vertegenwoordigen en ook de service van de carts op zich gaan nemen. Met meer dan 100.000 carts in ruim 2000 ziekenhuizen is Metro de leidende fabrikant van Computers on Wheels (COWs) op de zorgmarkt. Zowel Metro als Formex Medical zijn opgetogen over nieuwe samenwerking en spreken de verwachting uit dat deze voor beide partijen lucratief zal zijn.

R. Wanschers, Business Development Manager bij Metro: "Om de Nederlandse markt nog beter te kunnen bedienen zijn wij een samenwerking aangegaan met Formex Medical voor onze Healthcare Technology Producten. Dit betreft o.a. de COWs, medicijnwagens en geautomatiseerde medicijnkasten. Door onze krachten te bundelen bieden wij uitstekende service, producten die perfect aansluiten bij de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de ziekenhuizen, korte levertijden en aantrekkelijke prijzen."

Directeur A. Mahtabsing van Formex Medical laat in een reactie weten "De Metro carts zijn met hun fanless power supply en lithium-nano accusysteem een technologisch vooraanstaand product. Wij zijn verheugd dat we deze producten in ons portfolio kunnen opnemen en verwachten dat onze klanten ons enthousiasme voor deze COWs zullen delen."

Meer informatie:

http://www.formex-medical.nl/?search=METRO

Over Formex Medical

De beste IT-oplossingen voor de zorg. Dat is Formex Medical in een notendop. Of het nu gaat om een medische PC of om de inrichting van een digitale OK. Wij combineren onze IT-kennis en ervaring met een passie voor zorginnovatie. De zorg gaat ons tenslotte allemaal aan en daarom geeft het ons elke keer dat wij onze bijdrage leveren weer ontzettend veel voldoening.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Juni 2020

Nieuwsbrief Juni 2020 - Eindelijk, zomervakantie!
Dementie en robots, een logische combinatie?
Neop. De nieuwe carts van Praticima.
Ons serviceportaal is vernieuwd
De bal gaat weer rollen in De Kuip
Help jij ons met onze nieuwe website?

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids