Over ons
MVO

IT-oplossingen voor de Zorg

De beste IT-oplossingen voor de zorg. Dat is Formex Medical in een notendop. Of het nu gaat om een medische PC of om het opzetten van een compleet verpleegoproepsysteem. Wij combineren onze IT-kennis en ervaring met een passie voor zorg en innovatie. De zorg gaat ons tenslotte allemaal aan en daarom geeft het ons elke keer dat wij onze bijdrage leveren weer ontzettend veel voldoening.Ziekenhuizen

Er zijn maar weinig mensen die in zoveel verschillende ziekenhuizen over de vloer komen als wij. We weten daarom exact wat er belangrijk in gespecialiseerde ruimtes zoals de OK, Intensive Care en de Verkoever. Maar ook hoe er gewerkt wordt op bijvoorbeeld de Spoedeisende Hulp en de Centrale Sterilisatie Afdeling. Al die kennis verwerken wij in onze producten, waarbij vanaf de tekentafel de focus ligt op kwaliteit, veiligheid en hygiŽne. Zo kunt u de allerbeste patiŽntzorg leveren.Verpleegzorg

Natuurlijk zijn er tussen verpleeghuizen en ziekenhuizen wezenlijke verschillen. Een verpleeghuis vraagt om een andere aanpak, andere producten en andere oplossingen. Maar wat we in de verpleegzorg minstens zo sterk terugzien is de wil en het enthousiasme om te verbeteren en te vernieuwen. En laat dat nu net ook onze passie zijn!

Veel zorginstellingen werken samen aan innovatie en wij helpen graag een handje mee. Neem Zorgpartners Midden-Holland. Samen hebben we een prachtig project afgerond voor de mobiele werkplek, waarin is gekozen voor een hele andere oplossing dan ze aanvankelijk voor ogen hadden. Petje af overigens voor hoe ze dat hebben aangepakt. Door zoveel mogelijk mensen in de organisatie te betrekken heeft Zorgpartners niet alleen groot draagvlak en enthousiasme voor vernieuwing gecreŽerd, maar zijn ze ook gekomen tot een oplossing waar de mensen op de werkvloer echt gelukkig van worden. Zo zien we het graag!


Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief November 2020

Nieuwsbrief November 2020 - Licht aan het einde van de coronatunnel, De Travis Touch op de Neonatologie, Nood-PC

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
Whatsapp: +31 642 454 358
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids