Nieuwsbrief - September 2018
Editie 96

GlucoGenius: uit de schaduw, in de spotlights!

Gisteren gaven we een workshop bij het ministerie van VWS. Het was de eerste publieke presentatie van de GlucoGenius, onze non-invasieve bloedglucosemeter. Bloedsuiker meten zonder prikken. Op dezelfde dag lanceerden we ook onze productwebsite. Het zijn voor ons project de eerste stappen uit de schaduw, maar achter de schermen zijn we al heel lang bezig. Na jaren van onderzoeken, softwareontwikkeling, gesprekken en sparsessies komt de finish in zicht. Bloedsuiker meten zonder prikken. We zijn er bijna!

CIM: weg met die loshangende kabels!

Wat onze montagesystemen zo goed maakt is de kwaliteit, maar vooral het superhandige systeem om alle kabels netjes weg te werken. CIM staat niet voor niets voor ‘Cable Integrated Management’. Nooit meer loshangende kabeltjes dus. Tenminste, voor wie het systeem goed gebruikt. Helaas komen we nog wel eens locaties tegen waar de monteurs duidelijk niet van dit eenvoudige systeem op de hoogte waren. Dat vinden we echt zonde!

Gaat u binnenkort met onze ophangsystemen aan de slag, of lopen er bij u kabels buitenlangs? Dan komen we uw mensen graag uitleggen hoe het kabelsysteem werkt. Daarnaast zijn onze engineers beschikbaar om alles netjes voor u in orde te maken. Het is toch jammer als zo’n mooi systeem niet optimaal gebruikt wordt?

Nieuwe gezichten in ons team

De laatste maanden is ons team flink vernieuwd. Dat was wel een uitdaging! Al die veranderingen vielen precies samen met onze drukste periode ooit. Er zaten dan ook wat hobbels in de weg. We hebben niet iedereen zo snel kunnen helpen als we graag gewild hadden. Ook was er minder ruimte voor een stukje persoonlijke aandacht. Dat vinden we jammer, excuses daarvoor. Gelukkig zijn we nu zo ver dat het roer weer om kan. We varen weer op volle kracht en met de service die u van ons gewend bent!

In deze en de komende edities van onze nieuwsbrief stellen wij onze nieuwe toppers één voor één aan u voor. Deze week trapt Sandra Broekhof af. En wilt u meer weten over de mensen in ons team? Kijk dan eens op onze Instagram onder het kopje ‘Wie is wie’.

Sandra stelt zich voor

Ik ben Sandra Broekhof, een energieke, creatieve, doortastende, enthousiaste dame. 🙂 Mijn hobby’s zijn lekker socializen, terrasjes pakken en mensen spotten, films of series en mijn hoofd lekker leegmaken tijdens het hardlopen.

Ik heb een achtergrond in bedrijfskunde en management en uitgebreide werkervaring op het gebied van communicatie, marketing en sales. Bij Formex Medical ben ik actief betrokken bij verschillende projecten, waaronder de Dot Watch en de GlucoGenius. Ook beheer ik de Social Media kanalen. Ik hecht veel waarde aan openheid en (persoonlijke) betrokkenheid, als mens en als collega. Het is heerlijk om samen iets te bereiken in een goede werksfeer!

De bal rolt in een nieuw seizoen

Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen. Na een valse start tegen De Graafschap en een teleurstellend Europees avontuur begint Feyenoord met drie overwinningen op rij langzaam in de flow te komen.

Natuurlijk kan de Rotterdamse club ook dit seizoen weer op onze steun rekenen. Wij zitten elke thuiswedstrijd in de Kuip. Voor veel wedstrijden houden we een plekje vrij, speciaal voor onze nieuwsbrieflezers. Vindt u het leuk om een keertje met ons met ons mee te gaan? Stuur ons dan een mailtje. We maken er een gezellig Rotterdams voetbaldagje van, met voor de wedstrijd een lunch bij Bennie Beer om alvast in de Feyenoordsfeer te komen!

De zorg in het nieuws

In het UMC Utrecht start waarschijnlijk nog dit jaar voor een specifieke groep patiënten met ALS een behandeling gericht op stilstand van deze ziekte. Het nieuwe medicijn wordt toegediend door middel van een ruggenprik. De hoop is dat het medicijn het ziekteproces tegengaat en bij sommige patiënten zelfs verbetering in spierkracht oplevert.

Bron: umcutrecht.nl

Organisatie

Met meer dan 15 jaar ervaring staat ons sales en technisch team klaar om uw vragen te beantwoorden.

tel: +31 182 379 377
fax: +31 182 379 374
e-mail: info@formex-medical.nl

 
Wilfred van Deurzen Bob Hopmans Jacky Heijnis
Sandra Broekhof Tim Baas