Producten

Formex Medical GlucoGenius

Non-invasieve glucosemeter (Bloedsuiker meten zonder prikken)

formex-medical-glucogenius
Dit product is helaas niet meer leverbaar

 

 

 • Omschrijving
 • Wie diabetes heeft doet aan zelfmanagement. Door uw eigen bloedglucosewaarden regelmatig te meten kunt u in kaart brengen hoe uw lichaam op verschillende omstandigheden reageert. Is de glucosewaarde te hoog of te laag? Dan kunt u daar direct op inspelen. Maar die zelfmetingen zijn geen pretje. Je moet een hele administratie bijhouden en zo'n vier keer dag in je vinger prikken.

  Dat moet beter kunnen, daarom werken we aan de ontwikkeling van een non-invasieve glucosemeter. Meten zonder prikken dus. Dat scheelt een hoop pijn, maar ook een hoop tijd. Onze glucosemeter stuurt zijn metingen namelijk draadloos door naar de smartphone, waar een digitaal logboek wordt bijgehouden (niet alleen van bloedsuikerwaardes, maar ook van o.a. zuurstofsaturatie en hartslag). Vanuit de app kunt u uw waardes eenvoudig e-mailen naar uzelf of naar uw zorgverlener. Helemaal in lijn met de eHealthrevolutie!

  De grootste voordelen:
  •  Aangenamer (geen bloedprikken)
  •  Eenvoudiger (geen handmatige administratie)
  •  Goedkoper (geen consumables)

Bezoek de GlucoGenius website

Wilt u meer informatie over de GlucoGenius? Of wilt u graag een persoonlijke demonstratie ontvangen over de GlucoGenuis. Klik op onderstaande link en kom alles te weten over de GlucoGenius.

Website GlucoGenius

GlucoGenius bij top 25 Accenture Innovation Awards

Hiep hiep hoera, onze GlucoGenius (de non-invasieve glucosemeter) zit bij de top 25 van de Accenture Innovation Awards! Dat is mooi, dus is er een bescheiden feestje in het Formex Medical innovatielab. Vandaag gaan even de veiligheidsbrillen af en de feesthoedjes op. Een lekker stukje taart en dan kunnen de bloedsuikerwaardes weer gemeten worden.

We staan er niet te lang bij stil, want ons doel is veel groter. We gaan voor een wereld waarin diabetespatienten nooit meer bloed meer hoeven te prikken en waarin je glucosewaarde meten een fluitje van een cent is. Waar je ook bent of mee bezig bent. Dat is een kwestie van tijd, daar zijn we van overtuigd!

Website Accenture Innovation Awards

Formex Medical neemt met de GlucoGenius deel aan Accenture Innovation Awards

Formex Medical neemt met de GlucoGenius deel aan de Accenture Innovation Awards 2018, en is toegewezen aan het thema: Health.

Over de Accenture Innovation Awards

The Accenture Innovation Awards zijn een essentieel onderdeel van het innovatieprogramma van Accenture. Ze bevorderen innovatie, maken interessante nieuwe samenwerkingen mogelijk en vormen een waardevol platform voor innovaties van de toekomst. De Accenture Innovation Awards biedt deelnemers de mogelijkheid in contact te komen met potentiële investeerders, te leren van ‘thought leaders’ en andere innovaties te ontmoeten.

Website Accenture Innovation Awards

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Juni 2020

Nieuwsbrief Juni 2020 - Eindelijk, zomervakantie!
Dementie en robots, een logische combinatie?
Neop. De nieuwe carts van Praticima.
Ons serviceportaal is vernieuwd
De bal gaat weer rollen in De Kuip
Help jij ons met onze nieuwe website?

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids