Producten

Formex Medical GlucoGenius

Non-invasieve glucosemeter (Bloedsuiker meten zonder prikken)

formex-medical-glucogenius
*


*
* verplicht veld

 

 

 • Omschrijving
 • Wie diabetes heeft doet aan zelfmanagement. Door uw eigen bloedglucosewaarden regelmatig te meten kunt u in kaart brengen hoe uw lichaam op verschillende omstandigheden reageert. Is de glucosewaarde te hoog of te laag? Dan kunt u daar direct op inspelen. Maar die zelfmetingen zijn geen pretje. Je moet een hele administratie bijhouden en zo'n vier keer dag in je vinger prikken.

  Dat moet beter kunnen, daarom werken we aan de ontwikkeling van een non-invasieve glucosemeter. Meten zonder prikken dus. Dat scheelt een hoop pijn, maar ook een hoop tijd. Onze glucosemeter stuurt zijn metingen namelijk draadloos door naar de smartphone, waar een digitaal logboek wordt bijgehouden (niet alleen van bloedsuikerwaardes, maar ook van o.a. zuurstofsaturatie en hartslag). Vanuit de app kunt u uw waardes eenvoudig e-mailen naar uzelf of naar uw zorgverlener. Helemaal in lijn met de eHealthrevolutie!

  De grootste voordelen:
  •  Aangenamer (geen bloedprikken)
  •  Eenvoudiger (geen handmatige administratie)
  •  Goedkoper (geen consumables)

Formex Medical neemt met de GlucoGenius deel aan Accenture Innovation Awards

Formex Medical neemt met de GlucoGenius deel aan de Accenture Innovation Awards 2018, en is toegewezen aan het thema: Health.

Over de Accenture Innovation Awards

The Accenture Innovation Awards zijn een essentieel onderdeel van het innovatieprogramma van Accenture. Ze bevorderen innovatie, maken interessante nieuwe samenwerkingen mogelijk en vormen een waardevol platform voor innovaties van de toekomst. De Accenture Innovation Awards biedt deelnemers de mogelijkheid in contact te komen met potentiële investeerders, te leren van ‘thought leaders’ en andere innovaties te ontmoeten.

Website Accenture Innovation Awards

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Juni 2018

Nieuwsbrief Juni 2018 - Dot Watch: de smartwatch voor slechtzienden
Van Parijs naar Rotterdam voor het goede doel
Draadloos echo?s maken
Nog even over uw privacy
Juich mee in de Kuip: een nieuw seizoen
Fijne vakantie en tot in september!

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

James Wattstraat 10, 2809 PA, Gouda

Bezoekadres:
Formex Medical
James Wattstraat 10
2809 PA Gouda
(Route)

Tel: +31 182 379 377
Fax: +31 182 379 374
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids