• Your Partner in Healthcare and ICT Solutions

Digitale OK

Bij de inrichting van operatiekamers wordt steeds meer gebruik gemaakt van digitale technieken. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om opnamen te maken van operaties en kan het patiëntdossier eenvoudig tijdens de operatie digitaal geraadpleegd worden. Tevens is het mogelijk om al deze beelden en gegevens in het gehele ziekenhuis beschikbaar te maken met behulp van het ziekenhuisnetwerk.

Bij de inrichting van een digitale operatie kamer kan niet gesproken worden van een standaard oplossing. Iedere instelling heeft haar eigen specifieke eisen en wensen. Daarom wordt er altijd in nauw overleg met de betrokken specialisten samengewerkt zodat het eindresultaat gelijk staat aan de ideale situatie.

Bij de inrichting van een digitale operatie kamer wordt altijd gehandeld naar de geldende normen en procedures. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld NEN-normeringen. Wij hebben belangrijke samenwerkingsverbanden om er voor te zorgen dat wij aan alle kwaliteitseisen kunnen voldoen.

 

Heeft u een vraag over deze oplossing of wilt u meer informatie?

Geen probleem! Middels een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over onze oplossingen. Maak nu een afspraak met een van onze enthousiaste medewerkers en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

Bel ons op +31 182 379 377 Neem contact op via Whatsapp