• Your Partner in Healthcare and ICT Solutions

Zorg & Wonen

Geen ongeluk onopgemerkt. Wie zorg verleent moet kunnen balanceren tussen er zijn voor de bewoners en het respecteren van hun privacy, vrijheden en zelfstandigheid. Het is daarom prettig als de monitoring zoveel mogelijk op de achtergrond plaatsvindt. Dat kunnen we regelen met allerlei slimme sensoren en systemen, die een oogje in het zeil houden en die je waarschuwen op de momenten dat er iets aan de hand is. Als er iemand is gevallen bijvoorbeeld, of aan het dwalen is. Wij weten hoe we met technologie een woonomgeving zo kunnen inrichten dat je er op kunt vertrouwen dat je direct bericht krijgt wanneer er écht iets aan de hand is.

Verpleegoproepsysteem
Verpleegoproepsystemen

Een goed VOS navigeert de helpende handen in jouw zorgorganisatie altijd snel naar de plekken zijn waar ze het hardste nodig zijn.

Leefcirkels
Leefcirkels

Een leefcirkel is het gebied waarbinnen een bewoner zich vrij kan bewegen. Dit kunnen we regelen we met slimme sloten en dwaaldetectie.

Slimme sloten
Slimme Sloten

Vrijheidsbeperking? Met slimme sloten die herkennen wie er voor de deur staat kun je bewoners met dementie juist méér vrijheid geven.

Valdetectie
Valdetectie

Sensoren zijn altijd waakzaam en verslappen nooit. Zo hoeft er nooit veel tijd te zitten tussen een valpartij en een automatisch verzoek om hulp.

Valpreventie
Valpreventie

Een slimme vloer die veranderingen in loopritme opmerkt en alarm slaat wanneer het valrisico van een persoon omhoog gaat.