• Your Partner in Healthcare and ICT Solutions

Innovatie

De beste medische ICT-oplossingen van vandaag? Die vindt u bij ons. Dat is mooi, maar voor ons is dat niet genoeg. Wij werken ondertussen hard aan de beste oplossingen van morgen.Technologie is tenslotte voortdurend in beweging en dat gaat in een sneltreinvaart. Steeds komen er spannende nieuwe technologieën bij. Deze staan aan de basis van de producten van morgen. En die gaan de zorg op zijn kop zetten, daar zijn we van overtuigd.

In ons innovatielab testen we met deze nieuwe technologieën. Robots bijvoorbeeld. Virtual en Augmented Reality. Of nanotechnologie, Big Data en eHealth-oplossingen. We verkennen waar de kansen en de grenzen liggen. Hoe deze nieuwe technologieën kunnen worden ingezet om de zorg te verbeteren.

En hebben we iets gevonden? Dan beginnen we met bouwen aan een mooi product of oplossing. Om er vervolgens eindeloos aan te sleutelen. Net zolang tot iedereen er gelukkig van wordt. Wie weet, misschien vindt het tegen die tijd wel de weg naar uw zorginstelling.

Producten die ons leven beter maken beginnen met een nieuwsgierige geest en de wil om te innoveren. In het Formex Innovatielab laten we onze nieuwsgierigheid de vrije loop en planten we onze ideeën. Het is de tuin waarin de zorg van morgen tot bloei komt!