• Your Partner in Healthcare and ICT Solutions

Formex Medical wint Europese aanbesteding UMC Utrecht voor minimaal 320 Zeus Panel PC’s.

Met trots melden wij dat Formex Medical het grootste Europese aanbestedingsproject voor medische Panel PC’s van de afgelopen jaren heeft gewonnen. Het UMC Utrecht heeft de keuze gemaakt voor de aanschaf van minimaal 320 medische panel PC’s uit de ultramoderne Onyx ZEUS-serie.

De keuze is gevallen op deze panels vanwege de aantrekkelijke combinatie van prijs en krachtige prestaties. Directeur Anita Mahtabsing is verguld dat de keus op Formex is gevallen. "Wij zijn ervan overtuigd dat we met de ZEUS-serie de meest innovatieve medische Panel PC op de markt hebben en zien in de keuze van het UMC de bevestiging hiervan. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij met onze machines als beste aanbieder uit de bus zijn gekomen."

Ook het UMC is erg content dat de relatie met Formex Medical gecontinueerd zal worden. Inmiddels zijn er sinds juni 2013 al meer dan 320 machines uitgeleverd.

Over de ZEUS-serie

De ZEUS-serie is een nieuwe lijn medische panels met een stijlvolle vormgeving en bijzonder krachtige prestaties. De modellen uit deze serie zijn uitgerust met een Intel Core i7 processor, USB 3.0, multi-touch en tot 16GB werkgeheugen.

Het volledig platte oppervlak, zonder uitstekende knoppen of randen, maakt dat de panel eenvoudig schoon te maken is en levert zo een belangrijke bijdrage aan de hygiëne op de zorgplek. De machines zijn medisch gecertificeerd en geschikt voor het gebruik in K2/K3 ruimtes.

Het grote scherm van de machines maakt ze bij uitstek geschikt voor het gebruik van zorgapplicaties (bijv. Chipsoft), die zo meer essentiële patiëntinformatie in één scherm kunnen tonen. Dit zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring van zorgverleners en resulteert in een hogere efficiëntie van werken.

De ZEUS serie bestaat uit de volgende modellen:

Model Omschrijving
ZEUS-197S 19-inch, 4:3, Fanless, i7 Dual Core
ZEUS-227S 22-inch, 16:9, Fanless, i7 Dual Core
ZEUS-247S 24-inch, 16:10, Fanless, i7 Dual Core
ZEUS-247H 24-inch, 16:10, i7 Quad Core

Over medische panel PC's

Wilt u meer weten over medische computers?
Lees dan ons blogartikel 'Wat maakt een goede medische panel PC?'