• Your Partner in Healthcare and ICT Solutions

CureTrack

Wist u dat het verplegend personeel in ziekenhuizen 25% van zijn tijd kwijt is met het zoeken naar spullen? COW’s, infuuspompen, rolstoelen, bloeddrukmeters. Het zijn een aantal voorbeelden van dingen die het hele ziekenhuis doorzwerven. Op de momenten dat je ze nodig hebt zijn ze vaak nergens te bekennen. Een oplossing is extra veel van deze apparaten inkopen. Maar is het geen betere oplossing als ze altijd snel en eenvoudig te vinden zijn?

Wij vinden van wel, daarom zijn we een samenwerking gestart met RePoint. Samen bieden wij de ideale oplossing: CureTrack. Met CureTrack hebt u een actueel overzicht van waar uw spullen zijn. Realtime, uiterst nauwkeurig en zonder belasting voor het personeel. CureTrack elimineert de zwakheden van andere zogenaamde ‘Location Based Services’, zoals vaste scanmomenten, hoge kosten en lage nauwkeurigheid. Een beter systeem dus voor minder geld.

Enkele voordelen

  • Efficiënter gebruik van apparatuur
  • Lokaliseer apparaten, patiënten of medewerkers
  • Bewaking op de keuring en schoonmaak van medische apparatuur
  • Verschillende rapportages (bijv. bezettingsgraad apparatuur)
  • Nooit meer zoeken!


 

Heeft u een vraag over deze oplossing of wilt u meer informatie?

Geen probleem! Middels een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over onze oplossingen. Maak nu een afspraak met een van onze enthousiaste medewerkers en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

Bel ons op +31 182 379 377 Neem contact op via Whatsapp