Producten

CaRDIaRT Digitale Stethoscoop

Revolutionaire digitale stethoscoop met bluetooth, diverse opnamefuncties en barcodescanner

cardiart-digitale-stethoscoop
*


*
* verplicht veld

 

 

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Met dit apparaat kunt u uiteraard de longen en het hart bij uw patiŽnten beluisteren, maar deze stethoscoop kan veel meer! U kunt geluid opnemen om later terug te luisteren of te delen met andere specialisten. Ook kunt u het geluid versterken en de geluidsgolven visualiseren op het scherm. Het apparaat is zelfs in staat om bepaalde geluiden te analyseren en zelfstandig bepaalde aandoeningen zoals hartruis te signaleren. Bovendien kunt u informatie die u met het apparaat verkrijgt rechtstreeks naar het patiŽntdossier transporteren. Kortom, met deze stethoscoop wordt het stellen van een juiste diagnose gemakkelijker, het risico op fouten kleiner en de kwaliteit van uw zorg optimaal.
 • •  Te koppelen via bluetooth of USB
  •  Diagnose van diverse organen
  •  Barcodescanner voor o.a. patiŽnt ID
  •  Opnamefunctie
  •  Visualisatie op scherm
  •  Hartslag analyse
  •  Automatisch energiebeheer

Op ons blog: Kan Big Data levens redden?

Tegenwoordig worden bijna alle gegevens tot in lengte van dagen bewaard. Elke seconde komen er nieuwe gegevens bij. Bedrijven die er hun werk van maken om data verzamelen hebben databases die zo snel groeien dat het een uitdaging is om deze gegevens nog te beheren en te analyseren. We hebben het dan over ĎBig Dataí. Het eerste waar we bij Big Data aan denken is privacy. Big-data-bedrijven weten alles van ons en vaak verkopen ze ons Ďlevení ook nog eens door aan anderen. En dan heb je ook nog nationale veiligheidsdiensten als de NSA die alle ruimte krijgen om in onze gegevens rond te neuzen. Maar Big Data is echt niet alleen maar kommer en kwel. Integendeel, we kunnen er ontzettend spannende dingen mee! Ook de zorg gaat door Big Data ingrijpend veranderen, die beweging is al even geleden in gang gezet.

Lees verder

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief April 2019

Nieuwsbrief April 2019 - Bedankt voor een mooie beurs!
We gaan met VRiendje door het land
Maak kunstgebitten reinigen een fluitje van een cent!
?Warme ouderenzorg met koude techniek? nu online!
Gaat de laptopcart verdwijnen?

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

James Wattstraat 10, 2809 PA, Gouda

Bezoekadres:
Formex Medical
James Wattstraat 10
2809 PA Gouda
(Route)

Tel: +31 182 379 377
Fax: +31 182 379 374
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids