Producten

CareScreen Software

Veelzijdige PatiŽnt infotainment & maaltijdenoplossing voor bedsideterminals, tablets of op een eigen device

carescreen-software
*


*
* verplicht veld

 

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • De hele dag in bed liggen is best wel saai. Zeker voor patiŽnten met een langere opname is het daarom fijn als je ze wat afleiding kunt bieden. Voorheen deden we dat met entertainment, maar tijden veranderen. PatiŽnten nemen steeds vaker hun eigen vermaak mee en hebben daarom hele andere wensen en verwachtingen. Daar spelen we op in met CareScreen: Next Level Patient Infotainment. Een hedendaagse ervaring op hedendaagse apparaten. Natuurlijk bieden we nog steeds entertainment, maar ook een brede informatievoorziening en verschillende tools om de patiŽnt de regie te geven over zijn eigen verblijf. Met CareScreen kunnen ze bijvoorbeeld zelf (gepersonaliseerde) maaltijden bestellen, informatie krijgen over hun behandeling, arts en afdeling, beeldbellen, een glaasje water vragen of de gordijnen openen. Een fijne, complete patiŽntbeleving die tegelijkertijd het zorgpersoneel ontlast. Daar wordt toch iedereen gelukkiger van?

  Van beperkingen houden we niet, daarom is het CareScreen platform device onafhankelijk. Het is te gebruiken op PCís, bedside terminals, tablets of smartphones. Indien gewenst zelfs op apparaten van de patiŽnt zelf, want met CareScreen kijken we verder dan het verblijf in het ziekenhuis. De functionaliteiten worden dynamisch aangepast aan de situatie van de patiŽnt. Denk aan informatie en instructies voorafgaand aan de opname, entertainment en maaltijden in het ziekenhuis en revalidatieoefeningen of medicatieherinneringen terug in de thuissituatie. Het platform blijft zo in elke fase perfect aansluiten op de veranderende behoefte van de patiŽnt. Dit noemen we de ĎPatient Journeyí.
 • •  De keuze om volledig uit te besteden aan ons, of gedeeltelijk zelf invullen. Denk aan de hardware, installatie, configuratie, MDM, hosting etc. Al deze zaken zijn door ons of door uw eigen IT in te vullen.
  •  Aantrekkelijk, schaalbaar en gestaffeld licentiemodel
  •  Lage of geen eenmalige investering
  •  Diverse businessmodellen mogelijk, denk aan no-cure-no-pay, flatfee licenties, schaalbare staffels, inkomsten vanuit derden, samenwerking met leveranciers en gemeenten etc.
  •  Flexibel en modulaire schaalbaar, zowel in functionaliteit als in aantallen
  •  Backend van het platform zowel in Linux of Microsoft omgeving
  •  Frontend van het platform te gebruiken in zowel alle browsers, als in een app variant op android en iOS devices
  •  Veelal gebruik makend van actuele industrie-standaarden in plaats van eigen technische oplossingen.

Functionaliteiten


Beeldbellen

Spellen

Televisie

Domotica

Internet

E-Reader

Radio

Fotoalbum

Appstore

Voeding

Enquetes

Agenda

Service
Oproep

Toepassingen

Terminals en tablets

CareScreen is volledig apparaatonafhankelijk. Het maakt niet uit wat voor apparaat je gebruikt, wie de fabrikant is en welk besturingssysteem er op staat. De gebruikerservaring van CareScreen is altijd hetzelfde en interface past zich automatisch aan het schermformaat aabn. Dus iPad, Surface, Onyx of Smart TV? Het is allemaal prima.

Bring Your Own Device (BYOD)

Je kunt er ook voor kiezen om CareScreen aan te bieden op de eigen apparaten van de patiŽnt. Hiervoor hebben we veilige, eenvoudige authenticatieprocedures en het biedt verschillende voordelen. Zo hoeft u niet te investeren in hardware terwijl de beschikbaarheid van het platform kan worden uitgebreid om de patiŽnt te begeleiden gedurende de volledige Patient Journey.

Voedingsportaal

Een digitale menukaart is een populaire functie, omdat het een goede service biedt aan de patiŽnt maar ook extra omzet genereert. CareScreen functioneert als bestelplatform, waarin het aanbod van meerdere leveranciers (waaronder de eigen keuken) kan worden getoond. Voor de patiŽnt wordt het samengevoegd tot een enkel aanbod, waarbij rekening kan worden gehouden met zijn of haar persoonlijke voorkeuren, diŽten en allergieŽn.

Mobile assistent

CareScreen is niet alleen voor binnen zorginstellingen, de software kan ook worden ingezet als een persoonlijke assistent voor kwetsbare groepen. Mensen die een bepaalde vorm van ondersteuning nodig hebben in hun dagelijks leven. CareScreen helpt deze mensen om meer zelfstandig en met regie op het eigen leven een betekenisvolle plek in de samenleving te vervullen.

PatiŽntenportaal

Als onderdeel van onze Patient Journey filosofie bieden we buiten de CareScreen app om ook een via het internet toegankelijk patiŽntenportaal aan. Hierin zijn een aantal functionaliteiten beschikbaar die onderdeel uitmaken van onze omgeving, waaronder een slimme, gedeelde agenda, beeldbellen en een persoonlijk (medicatie)profiel.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief September 2020

Nieuwsbrief September 2020 - We zijn weer terug!
Blog: Een licht op Uv-C-desinfectie
Nieuw: De Datalogic Memor 20
Geen Zorg & ICT in 2020 :(
Kjell stelt zich voor
Ga je mee naar het stadion?
Er is weer voorraad!

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids