Producten

CareScreen Software (Nieuw)

Veelzijdige PatiŽnt Infotainment oplossing voor bedsideterminals, tablets of op een eigen device

carescreen-software
*


*
* verplicht veld

 

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • De patiŽnt krijgt het stuur in handen

  De patiŽnt heeft met de tablet, bedsideterminal, smartphone of laptop overal toegang tot een groot aantal nuttige en vermakelijke functionaliteiten. Dit kan op een device (bedsideterminal of tablet) van de zorgorganisatie, of op een eigen device (BYOD, oftewel Bring Your Own Device).

  De functionaliteiten variŽren van met familie, huisarts en zorgverlener en het maken van met mantelzorger en zorgmedewerker, tot het bestellen van , op afstand van lampen, ramen en deuren of surfen op internet, doen en het bekijken van films, videoís, fotoís en Per persoon kan er worden bepaald welke functionaliteiten er gebruikt mogen worden. Dit zal gerelateerd zijn aan de wensen van persoon, maar ook aan de mogelijkheden die er aanwezig zijn op de locatie waar deze persoon zich begeeft.

  Daarbij ondersteunen wij de patient journey, de reis die elke persoon maakt. Denk aan de functionaliteiten thuis, ter voorbereiding van een opname, tijdens de opname in het ziekenhuis, en vervolgens weer tijdens de revalidatie thuis. Daarbij zijn er ook grote verschillen tussen een particulier "thuis" of een intramuraal "thuis".

  CareScreen is een bewezen oplossing die al door diverse zorgorganisaties wordt gebruikt zoals ziekenhuizen in o.a. Utrecht en Arnhem, maar ook door zorgorganisaties in o.a. Utrecht en Drenthe. Formex Medical kan voor u de complete implementatie verzorgen!
 • •  De keuze om volledig uit te besteden aan ons, of gedeeltelijk zelf invullen. Denk aan de hardware, installatie, configuratie, MDM, hosting etc. Al deze zaken zijn door ons of door uw eigen IT in te vullen.
  •  Aantrekkelijk, schaalbaar en gestaffeld licentiemodel
  •  Lage of geen eenmalige investering
  •  Diverse businessmodellen mogelijk, denk aan no-cure-no-pay, flatfee licenties, schaalbare staffels, inkomsten vanuit derden, samenwerking met leveranciers en gemeenten etc.
  •  Flexibel en modulaire schaalbaar, zowel in functionaliteit als in aantallen
  •  Backend van het platform zowel in Linux of Microsoft omgeving
  •  Frontend van het platform te gebruiken in zowel alle browsers, als in een app variant op android en iOS devices
  •  Veelal gebruik makend van actuele industrie-standaarden in plaats van eigen technische oplossingen.

Functionaliteiten


Beeldbellen

Spellen

Televisie

Domotica

Internet

E-Reader

Radio

Fotoalbum

Appstore

Voeding

Enquetes

Agenda

Service
Oproep

Toepassingen

Bedside Terminal

De CareScreen oplossing functioneert uitstekend op bedsideterminals en is opnieuw vendor onafhankelijk. De software is werkend te zien op zowel Onyx schermen als op een breed scala aan andere merken. Denk ook aan smart tv's en PC touch schermen, de software is hybride en nagenoeg op alle hardware eenvoudig werkend te krijgen.

Locked Tablet

De CareScreen oplossing functioneert uitstekend op alle merken tablets en is opnieuw vendor onafhankelijk. De software is werkend te zien op zowel Samsung als iPad tablets, maar daarnaast tevens op een breed scala aan andere merken als Microsoft Surface of de goedkopere anonieme merken.

Bring Your Own Device (BYOD)

Het is met de CareScreen software al mogelijk om eigen devices te laten gebruiken. Hierdoor bent u verlost van hardware investeringen, maar stapt u een nieuwe wereld in van extra veilige en toch eenvoudige authenticatie / login procedures.

Voedingsportaal

De digitale menukaart als wordt vaak als ťťn van de eerste functionaliteiten ingezet. Niet zelden omdat deze businesscase goed is te maken en een goede service meer omzet garandeerd. De CareScreen software is geschikt als bestelplatform, waarin het aanbod van ťťn of meerdere leveranciers kan worden getoond. Ook uw eigen keuken kan hierin als een leverancier toegang krijgen. Uw gasten kunnen enkel kiezen uit een aanbod, zoals u deze handmatig heeft ingesteld. Aanbod op maat is ook mogelijk, door data uit het aanbod te toetsen aan het profiel (diŽten allergiŽn voorkeuren) van de gebruiker.

Mobile assistent

De CareScreen software wordt tevens ingezet voor de support van kwetsbare groepen in de samenleving, mensen die een bepaalde vorm van ondersteuning nodig hebben in hun leven. CareScreen stelt deze mensen in staat om meer zelfstandig en met regie op het eigen leven een betekenisvolle plek in de samenleving te hebben.

Patientenportaal

Als onderdeel van onze Patient Journey wordt het webportaal ingezet als patientenportaal. Functionaliteiten als een geavanceerde en gedeelde agenda, beeldbellen, persoonlijk (medicatie) profiel zijn immers al in onze omgeving beschikbaar als functionaliteit.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Oktober 2019

Nieuwsbrief Oktober 2019 - Een klein stukje historie, Nieuw: Clinical Review van AG Neovo, Nooit meer klooien met losse RFID readers!, Op pad voor innovatie, De all-in-one thin client voor de zorg, Het gaat hard met ons nieuwe pand

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Rijsselseweg 1, 2803 PZ, Gouda

Bezoekadres:
Formex Medical
Rijsselseweg 1
2803 PZ Gouda
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids