Producten

Craytech SaniCoating

AntibacteriŽle beschermlaag voor glazen en plastic oppervlakken

craytech-sanicoating
*


*
* verplicht veld

 

  • Omschrijving
  • SaniCoating is een antibacteriŽle beschermlaag met langdurige werking. Het is eenvoudig aan te brengen, schoon te maken en onzichtbaar voor het oog. Het kan worden toegepast op elke glazen of plastic ondergrond. Denk hierbij aan bijvoorbeeld toetsenborden, muizen, lichtknopjes, mobiele telefoons, tablets of zelfs toiletbrillen.

    Waarom SaniCoating?
    BacteriŽn kunnen onze gezondheid bedreigen en toch ze bevinden zich in grote aantallen op al die dingen die we dagelijks aanraken. Met SaniFilm kun je deze oppervlakken voorzien van een actieve beschermlaag die bacteriŽn doodt zodra ze in contact komen. Eťn behandeling met SaniCoating staat garant voor 6 maanden bescherming. Zo zet u gevaarlijke bacteriŽn als MRSA, E.Coli en Salmonella eenvoudig buitenspel!

Op ons blog: Is uw smartphone een hygiŽnerisico?

Telefoons zijn al lang niet meer alleen om mee te bellen. De smartphones van tegenwoordig zijn volwaardige computers waar we bijna alles wel mee kunnen. Dit maakt dat we het ding zowel privť als voor het werk intensief gebruiken. Maar hoe zit het eigenlijk met de hygiŽne van dat ding dat we heel de dag door gebruiken? We raken onze telefoon voortdurend aan en nemen het ding overal mee naar toe, ook naar onhygiŽnische plekken als de keuken, de eettafel en het toilet. En hoe zit het bij ziekenhuizen, waar hygiŽne zo belangrijk is?

Lees verder

Op ons blog: Ziekenhuizen en hun strijd tegen bacteriŽn

In januari 2014 werd een ziekenhuis in Hoorn gedwongen de Intensive Care enkele dagen te sluiten vanwege de aanwezigheid van VRE: een darmbacterie die in de afgelopen jaren in verschillende Nederlandse ziekenhuizen is aangetroffen. De VRE-bacterie is niet heel gevaarlijk voor de patiŽnt, toch vormt de aanwezigheid in ziekenhuizen een serieus gevaar. De bacterie is namelijk bestand tegen verschillende soorten antibiotica en zou deze resistente eigenschappen kunnen overbrengen op andere, meer gevaarlijke bacteriŽn. Voor zulke microscopisch kleine beestjes kunnen die bacteriŽn ons toch maar een hoop ellende bezorgen. Wat doen ziekenhuizen eigenlijk om zich hiertegen te wapenen?

Lees verder

Op ons blog: Bring Your Own Device. Misschien toch maar niet?

Bring your own device is een nieuwe en logische ontwikkeling. Mensen zijn gewend aan hun eigen apparatuur en de informatica-hardware gaat steeds meer een onderdeel van het dagelijks leven vormen. De hoeveelheid smartphones, tablets, laptops en andere dataverwerkende hardware is explosief gegroeid in de laatste tien jaar. Het was dan ook bijna onvermijdelijk dat de eigen apparatuur ingezet zou worden binnen de zorg. Hier zijn echter wel een aantal kanttekeningen bij te maken...

Lees verder

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief November 2019

Nieuwsbrief November 2019 - CareScreen: Next Level Patient Infotainment en Voeding
Wethouders op de koffie
Nieuw: de Onyx Mate-2205
Wat wil jij graag zien in ons Experience Center?
De juiste kar voor elke stap in het medicatieproces
Een update vanuit Tulip Garden
Priyantha stelt zich voor

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Rijsselseweg 1, 2803 PZ, Gouda

Bezoekadres:
Formex Medical
Rijsselseweg 1
2803 PZ Gouda
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids