Over ons
MVO

Wij bieden de COVID-19 antigeen sneltest aan met de daarbij behorende informatie te vinden op onze website en de handleiding bijgevoegd in de verpakking.

Deze test dient uitgevoerd te worden door medisch geschoolde professionals. Formex Medical is niet verantwoordelijk voor gebruik of interpretatie van de test. Door gebruik te maken sluit u aansprakelijkheid voor Formex Medical uit.

Voordat de test wordt afgenomen en u in nabijheid komt van de te testen persoon dient u uzelf te voorzien van de vereiste beschermingsmiddelen. Richtlijnen hiervoor zijn te vinden op de website van het RIVM (https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19). Belangrijk is dat u uzelf beschermt en de te testen personen. Lees hiervoor ook de richtlijnen van het RIVM.

Deze test dient NIET ter vervanging van de tests bij de GGD, maar dient als hulpmiddel bij de vroege diagnose van infecties met COVID-19. Zoals bij alle diagnostische tests, is dit een hulpmiddel bij de diagnose die de professional stelt. Mogelijke besmettelijkheid van de geteste personen kan niet worden uitgesloten op basis van een negatief testresultaat gezien de specificiteit van 98.6%. Indien het testresultaat negatief is en de klinische symptomen houden aan, neem dan contact op met uw huisarts.

Testen kunnen niet worden geretourneerd.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Januari 2021

Nieuwsbrief Januari 2021 - De allerbeste wensen!
Een nieuw coronajaar
Veilig wonen met Formex Telecare
Kerstfeest in lockdown
Je bent pas ?cht mobiel met de Onyx MD116

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
Whatsapp: +31 642 454 358
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids