Over ons
MVO

Het bekijken van onze website betekent dat de bezoeker zich stilzwijgend akkoord verklaart met de hier en in de privacyverklaring genoemde voorwaarden.

Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, verspreid, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, microfilm, downloading naar andere websites, databases of op welke andere manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Formex Medical.

Formex Medical besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Formex Medical, alsmede aan haar gelieerde ondernemingen, datavendors toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie alsmede technische storingen.

Van sommige informatie op deze site ligt het auteursrecht bij derden. Het betreft webartikelen en illustraties die door uitgeverijen en instituten zijjn aangeleverd. Van sommige foto's ligt het copyright bij de betreffende fotograaf.

Op de site van Formex Medical staan hyperlinks naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van websites waarnaar wij verwijzen.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Januari 2021

Nieuwsbrief Januari 2021 - De allerbeste wensen!
Een nieuw coronajaar
Veilig wonen met Formex Telecare
Kerstfeest in lockdown
Je bent pas ?cht mobiel met de Onyx MD116

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
Whatsapp: +31 642 454 358
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids