Over ons
MVO

Het bekijken van onze website betekent dat de bezoeker zich stilzwijgend akkoord verklaart met de hier en in de privacyverklaring genoemde voorwaarden.

Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, verspreid, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, microfilm, downloading naar andere websites, databases of op welke andere manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Formex Medical.

Formex Medical besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Formex Medical, alsmede aan haar gelieerde ondernemingen, datavendors toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie alsmede technische storingen.

Van sommige informatie op deze site ligt het auteursrecht bij derden. Het betreft webartikelen en illustraties die door uitgeverijen en instituten zijjn aangeleverd. Van sommige foto's ligt het copyright bij de betreffende fotograaf.

Op de site van Formex Medical staan hyperlinks naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van websites waarnaar wij verwijzen.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief November 2019

Nieuwsbrief November 2019 - CareScreen: Next Level Patient Infotainment en Voeding
Wethouders op de koffie
Nieuw: de Onyx Mate-2205
Wat wil jij graag zien in ons Experience Center?
De juiste kar voor elke stap in het medicatieproces
Een update vanuit Tulip Garden
Priyantha stelt zich voor

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Rijsselseweg 1, 2803 PZ, Gouda

Bezoekadres:
Formex Medical
Rijsselseweg 1
2803 PZ Gouda
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids