Nieuws

Formex Medical wint Europese aanbesteding UMC Utrecht voor minimaal 320 Zeus Panel PCís.

Met trots melden wij dat Formex Medical het grootste Europese aanbestedingsproject voor medische Panel PCís van de afgelopen jaren heeft gewonnen. Het UMC Utrecht heeft de keuze gemaakt voor de aanschaf van minimaal 320 medische panel PCís uit de ultramoderne Onyx ZEUS-serie.

De keuze is gevallen op deze panels vanwege de aantrekkelijke combinatie van prijs en krachtige prestaties. Directeur Anita Mahtabsing is verguld dat de keus op Formex is gevallen. "Wij zijn ervan overtuigd dat we met de ZEUS-serie de meest innovatieve medische Panel PC op de markt hebben en zien in de keuze van het UMC de bevestiging hiervan. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij met onze machines als beste aanbieder uit de bus zijn gekomen."

Ook het UMC is erg content dat de relatie met Formex Medical gecontinueerd zal worden. Inmiddels zijn er sinds juni 2013 al meer dan 320 machines uitgeleverd.

Over de ZEUS-serie

De ZEUS-serie is een nieuwe lijn medische panels met een stijlvolle vormgeving en bijzonder krachtige prestaties. De modellen uit deze serie zijn uitgerust met een Intel Core i7 processor, USB 3.0, multi-touch en tot 16GB werkgeheugen.

Het volledig platte oppervlak, zonder uitstekende knoppen of randen, maakt dat de panel eenvoudig schoon te maken is en levert zo een belangrijke bijdrage aan de hygiŽne op de zorgplek. De machines zijn medisch gecertificeerd en geschikt voor het gebruik in K2/K3 ruimtes.

Het grote scherm van de machines maakt ze bij uitstek geschikt voor het gebruik van zorgapplicaties (bijv. Chipsoft), die zo meer essentiŽle patiŽntinformatie in ťťn scherm kunnen tonen. Dit zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring van zorgverleners en resulteert in een hogere efficiŽntie van werken.

De ZEUS serie bestaat uit de volgende modellen:

Model Omschrijving
ZEUS-197S 19-inch, 4:3, Fanless, i7 Dual Core
ZEUS-227S 22-inch, 16:9, Fanless, i7 Dual Core
ZEUS-247S 24-inch, 16:10, Fanless, i7 Dual Core
ZEUS-247H 24-inch, 16:10, i7 Quad Core

Over medische panel PC's

Eťn van de belangrijkste ontwerpkeuzes voor een medische computer is de selectie van de componenten. Vanzelfsprekend zijn de prestaties hierbij belangrijk. Minstens even belangrijk is echter het waarborgen van de continuÔteit door componenten met een gegarandeerde lange beschikbaarheid en ondersteuning. Om dit inzichtelijk te krijgen hebben wij de processoren en chipsets van enkele aanbieders voor u op een rij gezet:

Vergelijkingstabel Panel PC's

Wilt u meer weten over medische computers?
Lees dan ons blogartikel 'Wat maakt een goede medische panel PC?'

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief November 2018

Nieuwsbrief November 2018 - Zijn uw barcodescanners klaar voor de FMD?, Blog: Wegwijs in de specs van diagnostische schermen, Met ons team op zorgstage, Onyx opnieuw in de prijzen!, Simone stelt zich voor

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

James Wattstraat 10, 2809 PA, Gouda

Bezoekadres:
Formex Medical
James Wattstraat 10
2809 PA Gouda
(Route)

Tel: +31 182 379 377
Fax: +31 182 379 374
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids