Over ons
MVO

Onyx Healthcare is een producent die zich toelegt op het fabriceren van betrouwbare, kwalitatieve medische PC-oplossingen. Onyx ontwerpt en produceert een complete reeks medisch gecertificeerde producten, bestaande uit medische computers, medische panel PC's, medische monitoren en patiŽntterminals. Het bedrijf is wereldwijd actief en de naam Onyx is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de ziekenhuiswereld.

De visie van Onyx is dat goed design het verschil maakt. Ze beschikken daarom over een krachtige R&D afdeling met speciaal getrainde engineers, die niet alleen experts zijn in productontwikkeling, maar ook alle technologische ontwikkelingen op de voet volgen. Bij de ontwikkeling van de producten speelt de input van de klant een centrale rol. Dit heeft geresulteerd in een aantal innovatieve ontwerpen die een nieuwe standaard hebben gezet. De productlijn van Onyx is dan ook omarmt door de markt en onderscheiden met verschillende ontwerpprijzen.

Formex Medical is Distributeur Onyx Nederland en heeft vanaf het begin een nauw samenwerkingsverband met Onyx. Zo hebben wij zorggedragen voor de succesvolle introductie van het merk op de Europese markt. Dit partnership, gecombineerd met een gespecialiseerd service center in Nederland, zorgt dat Onyx een hoogwaardig serviceniveau kan garanderen voor zijn Nederlandse klanten.

Panel PCís

De ZEUS serie is een lijn medisch gecertificeerde panels met een stijlvolle vormgeving en bijzonder krachtige prestaties. Het volledig platte oppervlak, zonder uitstekende knoppen of randen, maakt dat de panels eenvoudig schoon te maken zijn en levert zo een belangrijke bijdrage aan de hygiŽne op de zorgplek.


MedPC

De MedPC lijn is een serie medisch gecertificeerde computers met hoogwaardige grafische prestaties en dual display output. Deze systemen zijn daarmee bij uitstek geschikt voor het aansturen van diagnostische schermen.


Medische monitoren

Onyx heeft een lijn monitoren specifiek ontworpen voor de medische markt. Ze zijn gecertificeerd voor het gebruik in medische ruimtes en door het platte ontwerp eenvoudig schoon te maken. De monitoren zijn bovendien leverbaar met Projective Capacitive Touch (PCT) technologie, een multi-touch variant die ook te bedienen is met doktershandschoenen.


PatiŽntterminals

In combinatie met onze PatiŽnt Entertainment oplossing bieden de Onyx PatiŽntterminals vermaak aan het bed. Veelgebruikte voorzieningen zijn TV, radio, Internet en spelletjes, maar het systeem kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld het bedienen van verlichting, het bestellen van maaltijden of het raadplegen van patiŽntgegevens.

Lees ook

Formex Medical wint Europese aanbesteding UMC Utrecht voor 320 Panel PCís

Formex Medical genomineerd voor de Zorg & ICT Innovatie Award met Onyx ZEUS-247S

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Januari 2021

Nieuwsbrief Januari 2021 - De allerbeste wensen!
Een nieuw coronajaar
Veilig wonen met Formex Telecare
Kerstfeest in lockdown
Je bent pas ?cht mobiel met de Onyx MD116

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
Whatsapp: +31 642 454 358
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids