Producten

Onyx Orion

IT Management Software voor de medische computers van Onyx

onyx-orion
*


*
* verplicht veld

 

 • Omschrijving
 • Wilt u de Onyx-machines in uw netwerk beter kunnen beheren? Maak kennis met de Orion beheersoftware. Orion zorgt voor een real-time overzicht van alle Onyx Venus computers, batterijmodules en laadstations in uw netwerk. En biedt tal van mogelijkheden om deze hardware op afstand te beheren. Dat bespaart uw IT-personeel een hoop wandelingen door het pand!

  Monitoring
  De Onyx PC’s en batterijen genereren een berg aan real-time data. Op het Orion management console kunt u deze data filteren tot alleen die meldingen overblijven die voor u belangrijk zijn. Orion kan bijvoorbeeld een waarschuwing wanneer er iets niet naar behoren functioneert. Wanneer een batterij een bepaald aantal laadcycli heeft bereikt. Of wanneer een machine (of batterijmodule) al een tijdje niet meer in het netwerk is waargenomen.

  Remote beheer
  Met Orion kan een beheerder een berichtje naar een machine sturen of op afstand commando’s op een computer uitvoeren. Maar ook de ingebouwde hardwarefuncties van de Onyx computer kunnen worden bedient. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het scherm te dimmen of het leeslampje uit te schakelen. Met behulp van de ingebouwde taakplanner kunnen deze acties op vooraf gedefinieerde tijden worden uitgevoerd. Voor één machine of voor een groep machines tegelijk.

  Software-updates
  Met Orion kunnen firmware en BIOS-updates op afstand worden uitgerold. Met behulp van de taakplannen kunnen deze software-updates plaatsvinden op momenten dat de gebruikers er geen hinder van ondervinden (bijvoorbeeld ‘s nachts).

  Rapportages
  Orion biedt uitgebreide mogelijkheden tot het maken van rapportages. Zo krijgt u een uitstekend inzicht in het gebruik en de status van de Onyx apparaten in uw netwerk.
  Compatibiliteit
  Op dit moment is Orion compatibel met de 2e generatie Onyx Zeus machines (inclusief de bijbehorende accumodules) en de Onyx UPower laadstations. De ondersteuning zal worden uitgebreid bij het beschikbaar komen van nieuwe modellen (waaronder ook de Onyx Zeus).

Winnaar Taiwan Excellence Award 2019

Dit product heeft de Taiwan Excellence Award gewonnen! De Taiwan Excellence Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Taiwanese ministerie van economische zaken voor producten die uitblinken in innovatie, ontwerp en kwaliteit.

Website Taiwan Excellence

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Juni 2019

Nieuwsbrief Juni 2019 - Lekker genieten van de zomer!
Zomeraanbieding: 25% korting
We gaan verhuizen!
De Touchpoint T7 is vernieuwd!
Roparun: blaren voor het goede doel
Vinod stelt zich voor
Juich met ons mee in de Kuip

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

James Wattstraat 10, 2809 PA, Gouda

Bezoekadres:
Formex Medical
James Wattstraat 10
2809 PA Gouda
(Route)

Tel: +31 182 379 377
Fax: +31 182 379 374
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids