• Your Partner in Healthcare and ICT Solutions

Web Services

Formex Medical beschikt over uitgebreide kennis en ervaring als het gaat om het profileren van uw zorginstelling op het Internet. Het internet wordt steeds meer gebruikt om informatie te verkrijgen betreffende zorggerelateerde zaken, het wordt dus steeds belangrijker om op het internet goed vertegenwoordigd te zijn.

Diensten die wij verlenen met betrekking tot het Internet omvatten:

- Oprichten van web servers
- Ontwikkeling en onderhoud van internetpagina's
- Beveiliging van internetpagina’s
- Verzorging van e-mail oplossingen

Op het gebied van hosting van internetpagina’s hebben wij ervoor gekozen samenwerkingsverbanden aan te gaan met verschillende gerenommeerde internet providers. Wij staan klaar om onze klant te begeleiden in het maken van de juiste keuzes voor zijn omgeving en te informeren over de verschillende voor- en nadelen van de diverse internet providers.

Om snel en eenvoudig uw zorginstelling online te brengen en te houden bieden wij ook de mogelijkheid gebruik te maken van het Formex Medical Webpakket. Stabiliteit wordt gerealiseerd door het op een Unix server plaatsen van uw internetpagina. Naast stabiliteit bieden we u mogelijkheden tot diverse features zoals PHP, MySQL en Batched SMTP.

Het Formex Medical Webpakket bestaat o.a. uit het volgende:

- Een eigen FTP account
- Gratis search scripts
- MySQL ondersteuning
- PHP ondersteuning
- Perl5 ondersteuning
- Web based E-mail
- Onbeperkte POP3 accounts
- Onbeperkt aantal subdomeinen