Producten

Zebra DS4308-HC

Premium bedrade 1D/2D barcodescanner

zebra-ds4308-hc
*


*
* verplicht veld

 

 • Omschrijving
 • De Zebra DS4308-HC is een bedrade 2D barcodescanner speciaal ontwikkeld voor de eisen in de gezondheidszorg. Leest bijna alle 1D en 2D barcodes, zelfs van gebogen oppervlakken, zoals flesjes.

  - 2D barcode scanner speciaal voor de gezondheidszorg
  - Leest snel en gemakkelijk 1D en 2D barcodes
  - Leest zelfs beschadigde en slecht geprinte codes
  - Kan tegen desinfectie en vallen
  - Flexibele keuze voor scan-bevestiging: LED, pieptoon of vibratie

  Beschadigde of zelfs slecht gedrukte barcodes worden op betrouwbare wijze vastgelegd. Op deze manier wordt het personeel in de gezondheidszorg erin gesteund elke patiŽnt te voorzien van de juiste medicatie. Dankzij zijn snelle PRZM intelligente imaging technologie, is de DS4308-HC ideaal uitgerust voor deze sector, waar snelheid vaak de beslissende factor is in het redden van levens. De DS4308-HC leest barcodes omni-gericht, waardoor problemen met de detectie hoek worden vermeden. Zo kunnen gezondheidszorg werknemers efficiŽnter gebruik van hun tijd maken.
  Zijn robuuste kunststof behuizing van rubber beschermt de DS4308-HC elke dag. Zelfs vallen van een hoogte tot 1,80 meter zal geen negatieve gevolgen hebben. De behuizing is specaal ontwikkeld om tegen ontsmettingsmiddelen, agressieve chemicalien en reinigingsmiddelen te kunnen, om zo de hygiene te verbeteren. Kies hoe dat u een scan-bevestiging wilt krijgen: visueel (LED), via geluid (pieptoon) of via vibratie.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief September 2019

Nieuwsbrief September 2019 - We zijn verhuisd!, Help ons aan zo

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Rijsselseweg 1, 2803 PZ, Gouda

Bezoekadres:
Formex Medical
Rijsselseweg 1
2803 PZ Gouda
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids