Nieuws

De Zorg & ICT beurs is van 17 t/m 19 april 2018
in de jaarbeurs in Utrecht

De vakbeurs Zorg & ICT is hét evenement voor wie de ontwikkelingen in de zorg op de voet volgt. Dit jaar is de beurs van 17 t/m 19 april en ongetwijfeld is er weer veel te zien. Maar is uw tijd beperkt? Zorg dan dat u in ieder geval onze stand bezoekt. Bij ons vindt u namelijk de toekomst van de zorg op meer dan 60 vierkante meter. Meer dan ooit staat onze stand in het teken van technologische innovatie. Zo waant u zich voor even in de zorgwereld van morgen.

Vraag hier uw gratis kaarten aan!Registreer u nu gratis!

Een videoimpressie van de deelname Zorg & ICT 2017
U vindt ons in hal 1, stand C131


De rol van Formex Medical op de Zorg en ICT beurs

Formex Medical zal gedurende deze drie dagen ook aanwezig zijn op standnummer C131 (Hal 1). Wij geven u graag inzicht in de producten/diensten en ontwikkelingen die zich in de medische ICT branche op dit gebied ontwikkelen.

Op het gebied van producten zullen er verschillende demo’s beschikbaar zijn op de stand en tevens kunt u het gebruik van de apparatuur zelf ervaren.
Nominaties en awardsVolg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief November 2018

Nieuwsbrief November 2018 - Zijn uw barcodescanners klaar voor de FMD?, Blog: Wegwijs in de specs van diagnostische schermen, Met ons team op zorgstage, Onyx opnieuw in de prijzen!, Simone stelt zich voor

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

James Wattstraat 10, 2809 PA, Gouda

Bezoekadres:
Formex Medical
James Wattstraat 10
2809 PA Gouda
(Route)

Tel: +31 182 379 377
Fax: +31 182 379 374
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids