Producten

Craytech SaniFilm Anti-Bacterial

AntibacteriŽle beschermfolie voor Panel PC, tablet en telefoon

craytech-sanifilm-anti-bacterial
*


*
* verplicht veld
Contact via Whatsapp

 

 

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Apparaten met touchscreen zien we steeds vaker. Ze zijn handig in gebruik, maar hebben ook een schaduwkant. Omdat deze schermen veelvuldig met de handen worden aangeraakt, vaak door verschillende personen, zijn ze potentiŽle overdragers van bacteriŽn!

  SaniFilm is geavanceerde beschermfolie die niet alleen beschermt tegen glare (schittering) en krassen, maar ook bacteriŽn doodt! De folie beschikt over antibacteriŽle nanotechnologie en is getest met onder andere MRSA en E. Coli.
 • •  Unieke antibacteriŽle nano coating die het vormen van micro-organismen (zoals MRSA en E. Coli) tegengaat
  •  Anti-glare verminderd schittering
  •  Werkt op elk touchscreen
  •  Leverbaar in elke gewenste afmeting
  •  Kristalhelder beeld, de folie is nauwelijks zichtbaar
  •  Krasbestendig

Wat is SaniFilm Anti-Bacterial?

In tegenstelling tot veel zelfbenoemde antibacteriŽle schermfolies op de markt beschikt SaniFilm Anti-Bacterial over een medisch getoetste oplossing voor het doden van bacteriŽn. Deze steriele technologie bestaat uit een unieke samenstelling van silicium en nanozink, dat in laboratoriumtesten heeft aangetoond effectief bacteriŽn te doden. De nanosamenstelling is dermatologisch getest en heeft een langdurende antibacteriŽle werking.

Waarom SaniFilm Anti-Bacterial?

Apparaten met touchscreen zijn onderdeel van ons dagelijks leven en worden vaak door meerdere mensen gebruikt, wat het besmettingsrisico aanzienlijk vergroot. SaniFilm Anti-Bacterial schermfolie is ontworpen om bacteriŽn effectief te doden en zo het risico op infectie te minimaliseren. Dit maakt SaniFilm Anti-Bacterial een onmisbaar product op alle plekken waar touchscreens gedeeld worden, met name in medische omgevingen.

Hoe werkt SaniFilm Anti-Bacterial?

De celmuur van een bacterie heeft over het algemeen een negatieve lading. Wanneer een bacterie in contact komt met een positief geladen zinkion onstaat er een ongelijke spanning die de celmuur van de bacterie breekt. Het zinkion verbind zich aan de bacterie en breekt het eiwit af, waardoor de bacterie sterft.

Persbericht: Erasmus Medisch Centrum bestrijdt bacteriŽn op touchscreens

Het Erasmus Medisch Centrum heeft, als eerste ziekenhuis in de wereld, alle nieuwe Onyx Zeus medische computers met touchscreen voorzien van een screen protector met antibacteriŽle werking. De producent is Craytech, die de antibacteriŽle schermfolie onder de naam SaniFilm op de markt brengt.

Lees verder

Op ons blog: Is uw smartphone een hygiŽnerisico?

Telefoons zijn al lang niet meer alleen om mee te bellen. De smartphones van tegenwoordig zijn volwaardige computers waar we bijna alles wel mee kunnen. Dit maakt dat we het ding zowel privť als voor het werk intensief gebruiken. Maar hoe zit het eigenlijk met de hygiŽne van dat ding dat we heel de dag door gebruiken? We raken onze telefoon voortdurend aan en nemen het ding overal mee naar toe, ook naar onhygiŽnische plekken als de keuken, de eettafel en het toilet. En hoe zit het bij ziekenhuizen, waar hygiŽne zo belangrijk is?

Lees verder

Op ons blog: Ziekenhuizen en hun strijd tegen bacteriŽn

In januari 2014 werd een ziekenhuis in Hoorn gedwongen de Intensive Care enkele dagen te sluiten vanwege de aanwezigheid van VRE: een darmbacterie die in de afgelopen jaren in verschillende Nederlandse ziekenhuizen is aangetroffen. De VRE-bacterie is niet heel gevaarlijk voor de patiŽnt, toch vormt de aanwezigheid in ziekenhuizen een serieus gevaar. De bacterie is namelijk bestand tegen verschillende soorten antibiotica en zou deze resistente eigenschappen kunnen overbrengen op andere, meer gevaarlijke bacteriŽn. Voor zulke microscopisch kleine beestjes kunnen die bacteriŽn ons toch maar een hoop ellende bezorgen. Wat doen ziekenhuizen eigenlijk om zich hiertegen te wapenen?

Lees verder

Op ons blog: Bring Your Own Device. Misschien toch maar niet?

Bring your own device is een nieuwe en logische ontwikkeling. Mensen zijn gewend aan hun eigen apparatuur en de informatica-hardware gaat steeds meer een onderdeel van het dagelijks leven vormen. De hoeveelheid smartphones, tablets, laptops en andere dataverwerkende hardware is explosief gegroeid in de laatste tien jaar. Het was dan ook bijna onvermijdelijk dat de eigen apparatuur ingezet zou worden binnen de zorg. Hier zijn echter wel een aantal kanttekeningen bij te maken...

Lees verder

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Januari 2021

Nieuwsbrief Januari 2021 - De allerbeste wensen!
Een nieuw coronajaar
Veilig wonen met Formex Telecare
Kerstfeest in lockdown
Je bent pas ?cht mobiel met de Onyx MD116

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
Whatsapp: +31 642 454 358
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids