• Your Partner in Healthcare and ICT Solutions

Solutions

Asset Management

Alle touwtjes in handen. Objectbeheer draait om overzicht. Om het weten waar je objecten zijn, wanneer ze gebruikt worden en hoe ze er aan toe zijn. Die informatie helpt je om je hulpmiddelen effectief in te zetten en om storingen te zien aankomen, zodat je ze kunt voorkomen in plaats van verhelpen.

Continue reading

Barcodes

Altijd een streepje voor. In de zorg vind je barcodes overal terug. Om de pols van patiënten, op de doosjes van medicijnen, op implantaten, op chirugische instrumenten, ga zo maar door. Die zwart-witte blokjes zijn onmisbaar bij het voorkomen van fouten en zorgen er bovendien voor dat elk medisch hulpmiddel volledig traceerbaar is.

Continue reading

Gehandicaptenzorg

Kwaliteit van leven. In de juiste omgeving of met de juiste hulpmiddelen kan iedereen het maximale uit het leven halen. Een beperking is tenslotte ook maar relatief. Sommigen van ons hebben gewoon een extra hindernis te nemen. Als we daar met z'n allen oog voor hebben en een klein beetje meebewegen dan hoeft echt niemand zich beperkt te voelen.

Continue reading

Infectiepreventie

Geef microben geen kans. Wat schoon oogt hoeft dat nog niet te zijn. Bacteriën, virussen en andere kleine ziekmakers zijn met het blote oog niet te zien, maar ze bevinden zich overal en kunnen de patiëntveiligheid ernstig in gevaar brengen. Wij helpen je om jouw werkplek zo hygiënisch mogelijk in te richten de kans op besmetting te minimaliseren.

Continue reading

Medicatieveiligheid

Bouwen aan een Closed Loop. Voor wie werkt met medicatie kan de kleinste vergissing enorme gevolgen hebben. Het is essentieel dat de juiste patient de juiste medicatie krijgt op het juiste moment. Niet anders. Medicatie mag bovendien niet over de datum zijn, of afkomstig uit een foutieve productiebatch. Het bewaken en controleren van al deze stappen noemen we een Closed Loop. Dat is een medicijnketen waarin er voor fouten eenvoudigweg geen ruimte meer is.

Continue reading

Medische werkplekken

100% focus op patiëntveiligheid. Voor alle componenten die samen jouw medische computerwerkplek vormen is er vanaf de tekentafel nagedacht over optimale infectiepreventie en elektrische veiligheid. Onze producten voldoen aan alle strenge medische normen die jou helpen om veilige zorg te verlenen.

Continue reading

Mobiliteit

Meer tijd aan het bed. Mobiliteit is een trend in de zorg waarvan we verwachten dat die zich nog wel een tijd doorzet. Meer mobiliteit vertaalt zich namelijk direct naar betere zorg. Alle tijd die je niet achter een bureau zit kun je doorbrengen aan het bed. En altijd toegang tot up-to-date informatie helpt je om de beste keuzes te maken.

Continue reading