Producten

Formex Medical Non-invasieve Glucosemeter

Bloedsuiker meten zonder te prikken

formex-medical-non-invasieve-glucosemeter
*


*
* verplicht veld

 

 

  • Omschrijving
  • Wie diabetes heeft doet aan zelfmanagement. Door uw eigen bloedglucosewaarden regelmatig te meten kunt u in kaart brengen hoe uw lichaam op verschillende omstandigheden reageert. Is de glucosewaarde te hoog of te laag? Dan kunt u daar direct op inspelen. Maar die zelfmetingen zijn geen pretje. Je moet een hele administratie bijhouden en zo'n vier keer dag in je vinger prikken.

    Dat moet beter kunnen, daarom werken we aan de ontwikkeling van een non-invasieve glucosemeter. Meten zonder prikken dus. Dat scheelt een hoop pijn, maar ook een hoop tijd. Onze glucosemeter stuurt zijn metingen namelijk draadloos door naar de smartphone, waar een digitaal logboek wordt bijgehouden (niet alleen van bloedsuikerwaardes, maar ook van o.a. zuurstofsaturatie en hartslag). Vanuit de app kunt u uw waardes eenvoudig e-mailen naar uzelf of naar uw zorgverlener. Helemaal in lijn met de eHealthrevolutie!

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Mei 2018

Nieuwsbrief Mei 2018 - En dat is tien: een terugblik op de Zorg & ICT, Winnaar Huawei P10, Henk gaat On Tour, Geen ruimte? Dat lossen we voor u op!, Bedankt, Dirk!

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

James Wattstraat 10, 2809 PA, Gouda

Bezoekadres:
Formex Medical
James Wattstraat 10
2809 PA Gouda
(Route)

Tel: +31 182 379 377
Fax: +31 182 379 374
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids